UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"MARS’IN AKREP BURCUNDA ‘’R’’ GERİ HAREKETİNİN BURÇLARA ETKİLERİ" ASTROLOJİNİN 'MESSI"Sİ ŞENAÝ YANGEL SİZLER İÇİN YAZDI!..

"MARS’IN AKREP BURCUNDA ‘’R’’ GERİ HAREKETİNİN BURÇLARA ETKİLERİ" ASTROLOJİNİN 'MESSI"Sİ ŞENAÝ YANGEL SİZLER İÇİN YAZDI!..

"MARS’IN AKREP BURCUNDA ‘’R’’ GERİ HAREKETİNİN BURÇLARA ETKİLERİ" ASTROLOJİNİN 'MESSI"Sİ ŞENAÝ YANGEL SİZLER İÇİN YAZDI!..

Savaşın tutkunun cesaretin gezegeni Mars geçişleri ve ‘’R’’ hareketi, Mars bireysel olarak enerjinin kişisel teşebbüslerimizin gezegenidir. Mars geri hareketinde motivasyonumuz düşebilir isteklerimize ulaşmak’ta başkalarından kaynaklanan gecikmeler engeller hakimdir. Telaşa kapılmadan bu sure içinde var olan şartları korumak sakin ve duyarlı davranmak olası pek çok problemin önüne geçecektir. Kişisel doğum haritalarınızda Mars hangi evde ‘’R’’ hareketini gerçekleştiriyorsa o evle ilgili konularda enerjinizi dengelemeli öfkenizin aklınızın önüne geçmesine izin vermemelisiniz..

18 Nisan 2016 30 Haziran 2016 Tarihleri arasında geri harekette olacak.

Koç: Yönetici gezegeniniz Marsın Akrep burcunda ki Geri hareketi ile iş ve özel hayatınızda işleriniz oldukça yavaş ilerleyebilir ve beklentilerinizin istediğiniz gibi karşılanmamasından dolayı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Girişimlerinizin sonuçsuz kalabileceği engelleneceğiniz enerjilerle baş etmekte zorlanabileceğiniz etkiler söz konusu. Bu periyod içinde duygularınızı kontrol altında tutmaya çalışmalı ve bir şeyleri düzeltmeye çalışırken kendinizi çok fazla stres altına sokmamalısınız.

Boğa: Karşıt burcunuz Akrepte geri hareketi ile tüm ilişkilerinizde baskılarla karşılaşabilir adeta sabrınızın sınandığı olaylar silsilesinden geçebilirsiniz. Güvene dayalı olmayan ilişkilerin finansal ortaklıkların sonlanabileceği enerjilerle karşı karşıyasınız. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinize laf anlatmakta zorlanabilir size karşı takındığı umursamaz ve kırıcı davranışlara aynı şekilde karşılık verebilirsiniz. Sabrınızın öfkenizin önüne geçmesi gereken günlerdesiniz.

İkizler: Marsın Akrep burcunda ki Geri hareketi ile, Çalışma hayatınızda sürüncemede kalan işler yüzünden zorluklar ve huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Endişelerinizin her zamankinden yüksek olduğu günlerdesiniz ve bu durumu tetikleyecek olaylar beklemediğiniz kişilerce körüklenebilir. İlerlemeler oldukça yavaş olabilir, Fakat vazgeçmemeli başarmak için kararlı bir şekilde ilerlemeyi tercih etmelisiniz. Ayrıca Mars geri hareketi bağışıklık sisteminizin zayıflamasına ve buna bağlı sağlık sorunlarına neden olabilir.

Yengeç: Marsın Akrep burcunda ki Geri hareketi ile pek çok konu ile tek başına ilgilenmek mücadele etmek zorunda kalabilir. Güvendiğiniz insanlardan beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Sizlere tavsiyem bu süreç içinde yaratıcı projeleriniz üzerine çalışarak kendinizi işinizi geliştirme yönünde adımlar atmanız özel yaşamınızda da çocuk sahibi Yengeçler onların eğitim ve kişisel gelişimleri ile ilgili konularla ilgilenerek kendilerini yetersiz hissettikleri konularda güçlenmelerini sağlayabilirsiniz. İş ve finansal konularda ise ekstra çaba sarf etmeniz gereken günlerde olduğunuzu aklınızdan çıkarmamalı ve isyan etmek yerine çalışmayı üretmeyi tercih etmelisiniz.

Aslan: Yaratıcılık gerektiren bir işle ilgileniyorsanız Marsın Akrep burcunda ki Geri hareketi ile verilen sözlerin yerine getirilmemesi ile zorlansanız da becerilerinizi geliştirebileceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ev ve aile sorunlarınızda daha belirgin bir hale gelebilir. Yeni bir eve taşınmak yeni işe başlamak için iyi bir zaman değil. Onarım bakım tadilat yapabilirsiniz. Var olan işinizi korumak ta bu süreçte yapacağınız en doğru şey olacaktır. Özel yaşamınızda da gerginlikler çok küçük sebeplerden kaynaklanabilir.

Başak: Marsın Akrep burcunda ki Geri hareketi ile ev ve aile konularında zorluklar sorunlar fazlası ile etkili olabilir. Evinizle ilgili onarım gerektiren konularla karşılaşabilirsiniz. İşinin ehli olmayan ustalar yüzünden zorlanabilirsiniz. Bu enerji ile arkadaşlıklarınız ve kardeşlerinizle anlaşmazlıklar finansal konularda haksızlıklar yaşanabilir. Özel yaşamınızda ise sakinliğinizi korumadığınız takdirde ani bitişler yaşayabilirsiniz.

Terazi: Marsın Akrep burcunda ki Geri hareketi ile 2014 Yılında ki zorluklardan sonra mali endişelerinizi yükseltecek benzer durumlarla karşılaşsanız da etkisi o dönemdeki yıkıcılıkta olmayacak. İş ve özel yaşamınızda 2014 yılında yaşadıklarınızı düşünün ve aldığınız darbelere karşı verdiğiniz tepkilerinizi gözden geçirip bugün yaşadıklarınıza karşı tutumunuzu değiştirin.

Akrep: Marsın Akrep burcunda ki Geri hareketi ile sorumluluklarınızın arttığı hilekar insanlardan görebileceğiniz zararlara karşı güçlü sezgilerinizi kullanmanız korkularınızın üzerine gitmeniz gereken zamanlardasınız. İş finans ve güvenlik alanlarında sorunlarınızı ele alabilir kararlı tavrınızla zorlukların üstesinden güçlü bir şekilde gelebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise bitiş ve başlangıçlar sizleri karşılamakta.

Yay: Marsın Akrep burcunda ki Geri hareketi ile Finansal konularda dikkatli davranmalısınız. İyimser davranışlarınız başınızı ağrıtabilir. Resmi iş ve anlaşmalarınızda isteklerinizi uygulamaya geçmek için çabalamalı geri planda kalmamalısınız. 12nci evinizde etkili olan Mars geri hareketi gizli düşmanlarınıza karşı dikkatli olmalı fark ettiğiniz her türlü olumsuzluğa anında tepkinizi vererek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise doğru kararlar alarak ilişkinizi sahiplenmeli 3ncü şahısları aile ve özel yaşamınıza karıştırmamalısınız.

Oğlak: Marsın Akrep burcunda ki Geri hareketi ile arkadaşlarınızdan gelecek zararlara karşı dikkatli olmalı özellikle iş ilişkilerinizde güvene dayalı işlere aldanmamalısınız. Özel yaşamınızda ise kendinize çeki düzen vermeli öfkeli kırıcı davranışlarınızdan uzak durmalısınız. Finansal konularda da kendi aile bireylerinizden gelecek zararlar hukuki problemler söz konusu olabilir. İyi niyetinizi sizi seven ve emek veren eş ya da sevgilinize göstermeli geçmişte yaptığınız hatalardan dolayı kaybettiklerinizi aklınıza getirip sapla samanı birbirinden ayırt etmelisiniz.

Kova: Marsın Akrep burcunda ki Geri hareketi ile, Kariyer ve sosyal ilişkilerinizde baş etmekte zorlanacağınız konular sizleri bir hayli yorabilir. Sabır bir erdemdir ve siz bu enerjilerle baş edebilmek için sabırla hareket etmelisiniz. Sizden ayrı fikirlerde olan kişilerle tartışmaya girmek zarar görmenize neden olabilir. Özel yaşamınızda da güvene dayalı bir ilişkinin içindeyseniz her şey daha atlatılabilir olacaktır.

BALIK: Marsın Akrep burcunda ki Geri hareketi ile kariyer ve seyahatleriniz de sorunlar iptaller le karşılaşmanız olası. Can sıkıcı olaylara karşı sabırla hareket etmeli finansal konularda harcamalarınızı kontrol altında tutup elinizde kilerle yetinmeyi bilmelisiniz. Özel yaşamınızda ise en ufak bir kıvılcım büyük yangınlara bitmek bilmeyen tartışma ve ayrılıklara neden olabilir.

RETRO Gezegenler Nedir?

Retrograde kelimesinin anlamı GERİ gitmektir. Retro ‘’GERİ’’ Gradi ‘’gitmek anlamına gelir. Peki bir gezegen geri gidebilirmi? Güneş sisteminde herşeyin ekliptik düzlem üzerinde ileri doğru hareket ettiğini biliyoruz. Retrograde gezegenler bu hareketi aniden terse çevirip geri gitmezler boylamsal hareketleri hızla düşer. Daha doğrusu durağanlaşır ve biz DÜNYA’dan gözlemlediğimizde geri gidiyormuş gibi gözlemleriz. Bir gezegen Retrograde ise onun temsil ettiği konularda yavaşlamaları beraberinde getirir. Dünya güneş sisteminin merkezi olmadığı için, diğer tüm gezegenlerin yön değiştirip yörüngelerinde tam aksi istikamette ilerliyormuş gibi göründükleri zamanlar vardır. Bu geri hareket, Dünya’nın ve diğer gezegenlerin Güneş etrafındaki yörüngelerine bağlı olarak ortaya çıkan bir yanılsamadır. Otobanda seyahat ederken sizden daha yavaş gitmekte olan bir arabanın yanından geçtiğinizde yaşanan yanılsama gibidir. Yanından geçip gittiğiniz araç birden sanki geriye doğru gidiyormuş gibi görünür. Ülkemizde Kopernik adıyla tanınan, Nicolaus Copernicus’un (1473-1543) dönemine dek gezegenlerin neden böyle geriye doğru gidiyormuş gibi göründükleri anlaşılamamıştır.

İÇ GEZEGENLERİN GERİ HAREKETİ ‘MERKÜR ve VENÜS’

Merkür Güneş’ten yaklaşık 14 derece önde geri harekete başlar.

Merkür senede üç kez üç hafta boyunca geri harekette bulunur.

Venüs Güneş’ten yaklaşık 30 derece önde geri harekete başlar.

Venüs her 19 ayda bir geri harekette bulunur.

DIŞ GEZEGENLERİN GERİ HAREKETİ

Dış gezegenler doğum haritasında Güneş’in tam aksi istikametindeyken geri harekete başlarlar.

Mars her iki yılda bir 2 1/2 aydan daha az bir süreliğine geri harekette bulunur.

Jüpiter her 4 ayda bir geri harekette bulunur.

Plüton her sene geri harekette bulunur.

Satürn ve Plüton’a kadar olan gezegenler her 6 ayda bir geri harekette bulunur.

Abû Ma’sar’ın (9. yüzyıl) Geri Hareket Hakkında Söyledikleri

Doğrusu, ilk durağa varan yıldız, durak derken tabii geri gitmeye başlayacağı noktayı kastediyorum, hasta olduğu için güçten takatten düşmüş bir adam gibidir.

Gökler Rehberimiz Yolumuz Işık Olsun.

Dr.Astrolog Şenay YANGEL

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERastroloji  şenay yangel  MARS