UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VİDEO HABER! İŞTE İZMİR EMNİYET MÜDÜRÜ CELAL UZUNKAYA'DAN YAKALANAN SERİ KATİL ZANLISI ATALAY FİLİZ AÇIKLAMALARI!..

VİDEO HABER! İŞTE İZMİR EMNİYET MÜDÜRÜ CELAL UZUNKAYA'DAN YAKALANAN SERİ KATİL ZANLISI ATALAY FİLİZ AÇIKLAMALARI!..

VİDEO HABER! İŞTE İZMİR EMNİYET MÜDÜRÜ CELAL UZUNKAYA'DAN YAKALANAN SERİ KATİL ZANLISI ATALAY FİLİZ AÇIKLAMALARI!..

İzmir'de yakalanan seri katil Atalay Filiz'in'in üzerinden vahim boyutlarda bıçaklar, 14 kredi kartı, 23 bin TL para ve sahte kimlikler çıktı.  

İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı olarak aranan Atalay Filiz, İzmir'in Menderes ilçesinde yakalandı. Emniyet müdürlüğüne getirilen Atalay Filiz'in işlemleri sürerken, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya basın açıklaması yaptı.

Celal Uzunkaya'nın konuşmasından satırbaşları;

- Ulusal medyada seri katil olarak tanımlanan Atalay Filiz İmzir Gümüldür'de sabah 07:30'da yakalandı. İzmir'e ilk geldiğinde Buca'da bir internet kafede 3-4 saat kalmış. 31 Mayıs'a kadar İzmir merkezde konaklamış. İzmir'i hiç terk etmediği gibi medyaya yansıdığı gibi Çeşme'ye hiç gitmedi. Anne ve babasının İzmir'de yaşaması nedeniyle İzmir'i iyi biliyordu. Dışarıyla temas kurmadığı anlaşılıyor. Doğada bulunan yiyeceklerle hayatta kalmış. Gümüldür-İzmir hattını gerçekleştiren bir minibüse bindiği yönünde ihbar geldi. Kendisinin tanındığını anlayan Atalay Filiz başka bir minibüse geçiyor. İlk olarak Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine gidiyor. Atalay Filiz diğer minibüste minibüs içinde yakalandı.

İHBARİ YAPAN VATANDAŞ ÖDÜLLENDİRİLECEK

- Vatandaş duyarlılığına özellikle ayrı bir paragraf açmak istiyorum. Atalay Filiz vatandaşın duyarlılığı ile yakalandı. Biz Atalay Filiz olayında olduğu gibi vatandaşlarımızın bu ve benzeri konularda ihbarlarını sürdürmelerini istiyoruz. İhbarı gerçekleştiren ve Atalay Filiz'in yakalanmasını sağlayan vatandaşımız ise ödüllendirilecektir.

ÜZERİNDEN ÇIKANLAR ŞOKE ETTİ

Üzerinde kendi adına düzenlenmiş bir pasaport mevcut. 2012 yılında Endonezya'ya gitmiş. 2013 yılında ise pasaport süresi bitmiş. Üzerinde sahte kimlik ve ehliyetler bulundu. 14 adet banka ve kredi kartları var. 2 vahim nitelikte avcı, komando bıçağı var. Üzerinde 10 bin TL para  ve 3 bin 500 EURO nakit para çıktı. Şahsın 3 yıldır ailesi ile irtibatı yok. Şahıs babasının mesleği gereği 3 yıl kaldığı İzmir'i iyi biliyordu. Yakalandığı anda direnme göstermeden teslim olmuş.

ANKARA'YA GÖNDERİLECEK

Atalay Filiz'in suç yerlerinin İstanbul ve Ankara olması nedeniyle ilk olarak muhtemelen Ankara'ya gönderilecek. Ardından İstanbul'a gönderilebilir.

İŞTE İZMİR EMNİYET MÜDÜRÜ CELAL UZUNKAYA'NIN AÇIKLAMALARI!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERATALAY  Celal Uzunkaya