UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ ÖZEL HABER: KIVANÇ TATLITUĞ, ÇAĞATAY ULUSOY'UN YÖNETMENİNİ ALDI! PEKİ AMA NEDEN?..

UÇANKUŞ ÖZEL HABER: KIVANÇ TATLITUĞ, ÇAĞATAY ULUSOY'UN YÖNETMENİNİ ALDI! PEKİ AMA NEDEN?..

UÇANKUŞ ÖZEL HABER: KIVANÇ TATLITUĞ, ÇAĞATAY ULUSOY'UN YÖNETMENİNİ ALDI! PEKİ AMA NEDEN?..

SERENAY'IN ADI GÜNDEMDE

Önümüzdeki sezon dizi dünyası jön savaşlarına sahne olacak. Önceki yıl Kurt Seyit ve Şura dizisinde yaşadığı reyting şoku sonrası yaklaşık 2 sezondur ekrana ara veren Kıvanç Tatlıtuğ, Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı dizi için hazırlık yapıyor. Kod adı Siyah Beyaz olan ancak asıl ismi henüz netleşmeyen dizinin ilk yazılan senaryosu istenilen şekilde olmayınca yeniden yazılmaya başlandı. Diziyi son olarak Karadayı'yı çeken Uluç Bayraktar'ın yöneteceği konuşuluyordu.

BEKLENEN OLMADI, YÖNETMEN DEĞİŞİMİ OLDU
Ancak beklenen olmadı ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni projesini Çağatay Ulusoy'un Medcezir dizisi ve Delibal filmini çeken Ali Bilgin'in yöneteceği öğrenildi. Çağatay Ulusoy'un Show TV'de ekrana gelecek yeni dizisini ise Uluç Bayraktar yönetecek. Bu değişimin nedeni ise Uluç Bayraktar'ın aksiyon sahnelerindeki başarısı ve 2 yakışıklı yıldızın farklı gözlerle yönetılmesinin istenmesi... Çağatay Ulusoy'un polisi canlandıracağı diziyi 2 genç isimden oluşan bir yazar grubu kaleme alıyor. Partner konusunda ise Çağatay Ulusoy'a yeni ve çok güzel bir yeteneğin eşlik edeceği konuşuluyor.
Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ'un senaryosu yeniden yazılan dizisinde partneri olması için Tuba Büyüküstün'ün yanı sıra Serenay Sarıkaya'nın da adı konuşulmaya başlandı. Tatlıtuğ'un dizisinin kasım ya da aralık ayı gibi Star TV'de ekrana gelmesi planlanıyor.

BİRSEN ALTUNTAŞ
birsenaltuntas76@gmail.com

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13