UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İBRAHİM TORAMAN’IN EŞİ EYLEM YILDIZ İLE TARKAN’IN EŞİ PINAR DİLEK’İN HANGİ ORTAK ÖZELLİĞİ ORTAYA ÇIKTI?..

İBRAHİM TORAMAN’IN EŞİ EYLEM YILDIZ İLE TARKAN’IN EŞİ PINAR DİLEK’İN HANGİ ORTAK ÖZELLİĞİ ORTAYA ÇIKTI?..

İBRAHİM TORAMAN’IN EŞİ EYLEM YILDIZ İLE TARKAN’IN EŞİ PINAR DİLEK’İN HANGİ ORTAK ÖZELLİĞİ ORTAYA ÇIKTI?..

Eylem Yıldız ve  Pınar Dilek… İkisi de şu günlerde Türkiye’nin en çok konuştuğu kadınlar arasında yer alıyor.

Almanya doğumlu olan ve olay evlilikleriyle çok konuşulan bu iki genç kadının ortak bir özelliğinin daha olduğu ortaya çıktı. Her iki kadın da meğer eskiden Tarkan hayranıymış.

5 yıl önce Tarkan’ın Almanya’daki konserinde kulisini ziyaret eden kadınlar arasında şu andaki eşi Pınar Yıldız’ın yanı sıra İbrahim Toraman’la olaylı boşanma davasıyla gündemde olan eşi Eylem Yıldız’ın da olduğu ortaya çıktı.

Tarkan, Köln’de bir telefon bayisinde satış elemanı olarak çalışan Pınar Dilek’le daha sonra tekrar bir araya gelmiş ve 1 yıl önce aşk yaşamaya başlamış, 29 Nisan’da ise Tarabya’daki evinin bahçesinde evlenmişti.

Eylem Yıldız ise 2 yıl önce görkemli bir düğünle İbrahim Toraman’la evlenmiş, hamile olan Yıldız, oğlu Ali Erim’i dünyaya getirmişti.

Geçen aylarda ise aynı zamanda avukat olan Eylem Yıldız, darp ettiği ve aldattığı iddiasıyla eşi İbrahim Toraman hakkında 5 milyon tazminat istemli boşanma davası açmıştı.

Eylem Yıldız’ın ayrıca 2008 yılında Antalya’da yapılan Miss EU Beauty Contest 2. Avrupa Birliği Güzelik Yarışması’nda ülkemizi temsil ettiği ortaya çıktı.

 

1981 Düsseldorf  doğumlu ve 1.77 boyundaki Yıldız, 2007 yılında Kıbrıs’ta düzenlenen Miss EU of Turkey yarışmasında ise 2. Seçilmiş.

Geçen şubat ayında İbrahim Toraman, eşi Eylem Yıldız’ın açtığı boşanma davasıyla kamuoyunda bilinirliğini artırmaya çalıştığını öne sürmüş ve twitter’dan  “Hakkımda çıkan haberler boşanma görüimeleri devam ederken ilgili şahsın kamuoyunda bilinirliğini arttırmak… Ve bitmek bilmeyen maddi taleplerine ulaşma çabalarından başka bir amaç taşımamaktadır. Gerekli cevapları hukuki süreçte vereceğimi kamuoyuna bildiririm” açıklamasını yapmıştı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEReylem yıldız  pınar dilek  tarkan