UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM'DAN VEFAT EDEN USTA OYUNCU TANJU GÜRSU MESAJI!..

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM'DAN VEFAT EDEN USTA OYUNCU TANJU GÜRSU MESAJI!..

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM'DAN VEFAT EDEN USTA OYUNCU TANJU GÜRSU MESAJI!..

Başbakan Yıldırım, "Tanju Gürsu, sinemamıza uzun yıllar emek vermiş, yaptığı iş ve oyunculukla genç sinemacılara örnek olmuş bir oyuncumuzdu." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, sanatçı Tanju Gürsu'nun vefatı nedeniyle yayımladığı mesajında, "Tanju Gürsu, sinemamıza uzun yıllar emek vermiş, yaptığı iş ve oyunculukla genç sinemacılara örnek olmuş bir oyuncumuzdu." ifadesini kullandı.

Başbakanlık kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, Yıldırım, hayatını kaybeden sinema oyuncusu, senarist ve yönetmen Tanju Gürsu için taziye mesajı yayımladı. Türk sinemasının değerli isimlerinden Tanju Gürsu'nun vefatının kendilerini derinden üzdüğünü belirten Başbakan Yıldırım, mesajında, şunları kaydetti:

"Tanju Gürsu sinemamıza uzun yıllar emek vermiş, yaptığı iş ve oyunculukla genç sinemacılara örnek olmuş bir oyuncumuzdu. Merhum Gürsu başarılı oyunculuğunun yanı sıra film yapımcılığı ve senaryo yazarı olarak da sinema dünyamıza hizmet etmiştir. Sanat dünyamız ve sinemamız kıymetli bir sanatçısını kaybetmiştir. Sanat dünyamızın ve sanatseverlerin gönlünde müstesna bir yeri olan Tanju Gürsu’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve bütün sanat dünyasına başsağlığı diliyorum."

AA

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbinali yıldırım  tanju gürsu