UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YEŞİLÇAM'IN UNUTULMAZ KLASİKLERİNDEN "HABABAM SINIFI'NIN" 41.YILI ÖZEL BİR ETKİNLİKLE KUTLANACAK!..

YEŞİLÇAM'IN UNUTULMAZ KLASİKLERİNDEN "HABABAM SINIFI'NIN" 41.YILI ÖZEL BİR ETKİNLİKLE KUTLANACAK!..

YEŞİLÇAM'IN UNUTULMAZ  KLASİKLERİNDEN "HABABAM SINIFI'NIN" 41.YILI ÖZEL BİR ETKİNLİKLE KUTLANACAK!..

Hababam Sınıfı’nın 41.yılı arabalı sinemayla kutlanacak. Yeşilçam'ın unutulmaz filmi “Hababam Sınıfı” oyuncularının katılımlarıyla, filmin çekildiği döneme ait onlarca klasik otomobilden izlenecek.

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği ( İKOD) ve Arzu Film işbirliğiyle Hababam Sınıfı'nın 41. yılı dolasıyla 11 Haziran Cumartesi akşamı Fenerbahçe Dalyan Clup'te bir etkinlik düzenlecek.

"Yeşilçam'a saygı" temasıyla yapılacak etkinlikte, Rıfat Ilgaz’ın ölümsüz romanından uyarlanan ve 1975 yılında usta yönetmen Ertem Eğilmez tarafından sinemaya aktarılan Hababam Sınıfı’nın 2.seri filmi “Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı” Hayta İsmail, Postal Rıza, Bacaksız gibi çeşitli lakapları olan birçok oyuncusun da katılımıyla o yıllara damgasını vurmuş klasik otomobillerden izlenecek.

Etkinlikte Özel Çamlıca Lisesi’ne Akil Öğretmeni’ni ziyarete gelen Bakan Bey’in 1957 model aracı da, flama ve resmi plakasıyla birlikte filmden görsellerle süslenmiş şekilde sergilenecek. Film; Hafize Ana’nın ders aralarında çaldığı orijinal zille başlayacak ve oyuncularla birlikte 41.yıl pastası kesilecek.

2 binli yıllarda çekilen Hababam Sınıfı devam filmlerinin yapımcı yönetmeni Ferdi Eğilmez’in de katılacağı etkinlikte, Hababam Sınıfı'nın İnek Şaban’ı Kemal Sunal, Hafize Ana’sı Adile Naşit,Domdom Ali’si Feridun Şavlı,Paşa Nuri’si Sıtkı Akçatepe,Tulum Hayri’si Cem Gürdap ve artık hayatta olmayan diğer oyuncuları,41 yıl sonra hayatta olan diğer oyuncularıyla anılacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERYEŞİLÇAM  HABABAM SINIFI  KUTLAMA