UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! MEVLÜT TEZEL, YÜKSEL AYTUĞ VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! MEVLÜT TEZEL, YÜKSEL AYTUĞ VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! MEVLÜT TEZEL, YÜKSEL AYTUĞ VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

Mevlüt Tezel- Sabah Günaydın

TRT’Mİ DIGITURK’MÜ?

10 Haziran-10 Temmuz 2016 tarihleri arasında Fransa'da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası'nın Digiturk'te de yayınlanacağının açıklanması, kafaları karıştırmıştı. Okurlarımızdan 'TRT bütün maçları yayınlamayacak mı? Bazı maçlar Digiturk'ten mi ekrana gelecek?' gibi sorular geliyordu.

Hayır; TRT de, Digiturk de bütün maçları yayınlayacak. Bu iki kurum arasındaki rekabet; yorumcular, yayın kalitesi ve teknolojik farklar arasında yaşanacak.

Yüksel Aytuğ-Sabah Günaydın

SIKIŞAN YÜREKLERE HATİPOĞLU YELPAZESİ

Türkiye'nin büyük çoğunluğu gibi ben de Prof. Dr.Nihat Hatipoğlu'nun atv'den canlı olarak yayınlanan iftar ve sahur programlarını büyük bir keyifle izliyorum. Aydın bir din adamının; inançları istismar etmeden, hurafelerin dışında kalarak, yüce dinimiz İslam'ın nasıl bir mantık ve barış dini olduğunu zaman zaman bilimsel verilere dayandırıp zaman zaman da Kuran-ı Kerim, Hadis-i Şerifler ve sahabenin aktardıklarından faydalanarak anlatmasından büyük haz duyuyorum.

Program, şu sıralar iyice bunalıp sıkışan yüreklere yelpaze gibi...

Mesut Yar-Posta

VİRALLE BULAŞTI!

Kanal D; Hayat Şarkısı, Tatlı İntikam, Poyraz Karayel gibi dizilerinde artık ana karakter sayılabilecek kimi oyuncularını yayın öncesinde Kanal D binasında dolaştırıyor…

Köşe kapmaca oynayan karakterler sosyal medya üzerinden diziye izleyici toplamaya çalışıyor…

Bu tip tanıtımlara reklamcı ağzıyla viral deniyor. Ve evet, sonuçları fena da olmuyor. Diziye ekdtradan izleyicinin toplandığını görüyoruz… Sanırım bu yöntem çok sevildi ki, Show TV de Aşk Laftan Anlamaz dizisinin karakterlerini bir anda sosyal medyaya yaydı. Viral, kopya yöntemiyle bulaşıcı oldu kısacası. Ne denir ki?

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV