UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“AŞK YENİDEN” DİZİSİ OYUNCULARININ BULDUĞU YAVRU KARAKULAK TEDAVİ ALTINA ALINDI!..

“AŞK YENİDEN” DİZİSİ OYUNCULARININ BULDUĞU YAVRU KARAKULAK TEDAVİ ALTINA ALINDI!..

“AŞK YENİDEN” DİZİSİ OYUNCULARININ BULDUĞU YAVRU KARAKULAK TEDAVİ ALTINA ALINDI!..

“Aşk Yeniden” isimli dizinin başrol oyuncuları tarafından ormanlık alanda bitkin halde bulunan 3 aylık karakulak tedavi altına alındı. Karakulağı bulan oyuncu Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un karakulağın yaşadığını öğrenince dizi setinde mutluluktan sevinç çığlığı attıkları öğrenildi.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çekilen “Aşk Yeniden” isimli dizinin başrol oyuncuları tarafından ormanlık alanda bitkin halde bulunan 3 aylık karakulak (caracal caracal) yavrusu veteriner kliniğinde tedavi altına alındı.

Özge Özpirinçci, Instagram hesabından konuyu şu şekilde açıklayarak, yavru karakulakla bir fotoğraf ekledi.
“Yoğun ve yorucu bir set günü dönüşünde bir anda önümüzde giden kamera aracının durduğunu ve ekipten üç arkadaşımızın vahşi bir kedinin yol üstünde durduğunu ve muhtemelen araba çarpması sonucu kıvrandığını söylediler. Yerde muhtemelen annesinden uzaklaşmış, panik halde nesli tükenen memeliler listesinde bulunan bir ‘karakulak’ duruyordu. Hemen kamera ekipmanlarına dahil olan kalın bir bezle onu sarmaladık ve Değirmenyanı’nda bulunan Doğal Hayatı Koruma Derneği’nden veteriner doktor Fethi Bey’e teslim ettik. Kendisi aynı zamanda bu bölgede orta ve büyük boy memeliler üzerinde tez yazıyormuş. Telefonla buluşma noktamızı ayarladık ve yavru karakulağı ona teslim ettik. 
Gündüz vakti karakuluk görmeniz ve ona bir araba çarpmış olması mümkün değil, muhtemelen vurulmuştur dedi. Daha sonra kendisinden aldığımız bilgiye göre ciddi bir dehidrasyon sonucu bu halde olduğunu söyledi. Dün gece serum verdi minik ama vahşi karakulağa. Bugün yarın salacağız onu ilk bulduğumuz yere. İnsanoğlu doğaya saygı duymalı ve onu korumalı. Her geçen gün azalan doğal kaynaklar bir süre sonra ne insanlar ne de diğer canlılar için yeterli olmayacak. Bireysel olarak yürütebileceğiniz bu davranışı lütfen çevrenize yayın! Önce kendinizi, sonra doğayı koruyun. Dünya bütün canlıların yuvası…”

Özge Özpirinççi ve Buğra Gülsoy'un karakulağın yaşadığını öğrenince dizi setinde mutluluktan sevinç çığlığı attıkları öğrenildi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13