UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GENÇ KUŞAĞIN GÖZDE YILDIZI SAÇLARINI ŞEKİLLENDİRİNCE ORTAYA ÖYLE BİRŞEY ÇIKTI Kİ!..

GENÇ KUŞAĞIN GÖZDE YILDIZI SAÇLARINI ŞEKİLLENDİRİNCE ORTAYA ÖYLE BİRŞEY ÇIKTI Kİ!..

 GENÇ KUŞAĞIN GÖZDE YILDIZI SAÇLARINI ŞEKİLLENDİRİNCE ORTAYA ÖYLE BİRŞEY ÇIKTI Kİ!..

Genç kuşağın gözde yıldızlarından Bella Thorne, saçlarını örgülü basın mensuplarının karşısına geçince sağ ve sol kulağının birbirinden farklı olduğu görüldü.

Gösteri dünyasının, milyonlarca kişinin özendiği ve benzemeye çalıştığı yıldızları da kusursuz değil. Bazıları bedenlerindeki beğenmedikleri yerlerin çaresine estetik kliniklerde bakıyor olsa da bazıları doğal hallerini korumayı tercih ediyor. Bunlardan biri de genç kuşağın gözde yıldızlarından Bella Thorne.

18 yaşındaki yıldız önceki gün konuk olduğu bir TV programına giderken görüntülendi. Yeşil mini bir elbise giyen Thorne, saçlarını da iki örgü yapmıştı.

KULAKLARININ BİRİ DİĞERİNDEN BÜYÜK

İşte bu saç modeli güzel oyuncunun sağ ve sol kulağı arasındaki asimetrik görüntüyü de gözler önüne serdi. Thorne'un özellikle sağ kulağının iriliği ve şeklinin diğer kulağından farklı olması dikkatli gözlerden kaçmadı.

HAYRANLARININ RİCASINI KIRMADI

 Extra programına konuk olan Bella Thorne, sunucu Mario Lopez'in sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu programa girişte ve çıkışta yolunu gözleyen hayranlarının ricalarını da kırmayıp onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi, imza dağıttı.

1997 doğumlu olan Bella Thorne çok küçük yaşta babasını yitirdi.

Güzel yıldızın herkesten sakladığı sır böyle ortaya çıktı;

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbella thorne  kulakları