UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, MEVLÜT TEZEL, RAHŞAN GÜLŞAN, YÜKSEL AYTUĞ VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, MEVLÜT TEZEL, RAHŞAN GÜLŞAN, YÜKSEL AYTUĞ VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, MEVLÜT TEZEL, RAHŞAN GÜLŞAN, YÜKSEL AYTUĞ VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

Sina Koloğlu-Milliyet Cadde

BİRAZ DAHA HAREKET

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ ekibi sezon finali yaklaşırken başarılı geçen bu dönemi ekiple piknik kıvamında kutlamış. Fazla anlatmaya dayalı bir sezondu diyebilirim. Aile içi hikayeleri, sürprizlerle keyifli devam etti. Yeni sezonda daha fazla aksiyon olmalı diye düşünüyorum. Bir de bu silah kaçakçılığı halinin, ciddi kaçakçılık gibi bir resmini göremedim. Ev ahalisi ‘Uluslararası’ filmini izlerken söylemişti; “Kaçakçı ilişkisi dediğin böyle olur” diye.  

Mevlüt Tezel- Sabah Günaydın

KORSAN İZLEYENLERİN DIGITURK’E KIZMASI KOMİK

Türkiye'de 'Game Of Thrones'u internetten korsan izlemeye alışkın yüzbinlerce insan, önceki gün büyük bir şok yaşadı; diziyi korsan sitelerden izleyemedi.

Dizinin yayın haklarını satın alan Digiturk, birçok korsan siteye uyarı yazısı gönderdi ve siteler de 'Game Of Thrones'un eski, yeni tüm bölümlerini internetten kaldırmak zorunda kaldı. Çünkü Digiturk, Lig TV yayınlarından gelen tecrübeyle korsanla en kararlı mücadele eden şirket.

Yüksel Aytuğ-Sabah Günaydın

İPEKÇİ VE ARENA

Anadolu Efes ile Fenerbahçe'nin şampiyonluk mücadelesinde ilk iki maça ev sahipliği yapan Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki maçlarda gözüm sürekli saha kenarında kocaman harflerle yazılı salon ismine takıldı: Abdi İpekçi Arena.

Abdi İpekçi kim? Hayatını dünya barışına adayan, uzlaşmacı yazılarıyla memleketin en kötü döneminde hepimize yol gösteren, benim gibi pek çok gencin gazeteciliği meslek olarak seçmesine önayak olan, özellikle Türk-Yunan dostluğuna hayatını vakfeden bir barış güvercini...

Peki 'Arena' ne demek? İnsanlığın vahşete, kana bulandığı dönemde, gladyatörlerin birbirlerini öldürmelerinin 'spor ve eğlence' sayıldığı o ilkel yıllarda kanın oluk oluk aktığı yerlere verilen isim.

Mesut Yar-Posta

UCU AÇIK BİR SEZON FİNALİ

46 Yok Olan (Star TV) için ikinci sezon anlaşması yapıldı gibi bir iddia ortaya atıldı. Oysaki gerçek mevzu Amerika ekranlarında yayınlanan diziler gibi “ucu açık bir sezon finali” yapmasında…

Bunun meali de öyle kısa bir aradan sonra buluşmak filan değil. Gönül dizinin devam etmesini istiyor ama hangi sezonda ya da gelecek sezonların hangi diliminde tekrar karşımızda olur, bu sorunun yanıtının ucu açık işte. Hayırlısı olsun…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyazarlar