UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE OTURAN TUBA'YA TURİZMCİLERDEN TEKLİF YAĞIYOR!..

TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE OTURAN TUBA'YA TURİZMCİLERDEN TEKLİF YAĞIYOR!..

TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE OTURAN TUBA'YA TURİZMCİLERDEN TEKLİF YAĞIYOR!..

Bodrum plajlarında yerli ve yabancı turistlerin fotoğrafını çeken 24 yaşındaki Tuba Çakmak'a bölgede hizmet veren turizm acentelerinden teklif yağıyor.

Gümbet Plajı'nda turistlerin fotoğraflarını çeken Fırat Üniversitesi Turizm ve Meslek Yüksekokulu 2'nci sınıf öğrencisi 24 yaşındaki Tuba Çakmak'a teklif yağıyor.

TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE OTURDU

Geçtiğimiz günlerde hava sıcaklığının 32 dereceği bulduğu Bodrum'da plajda turistlerin fotoğraflarını çekerken görüntülenen 24 yaşındaki Tuba Çakmak, bir anda Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

İŞ TEKLİFİ YAĞIYOR

Bölgede hizmet veren bir çok işletmenin de dikkatini çeken Tuba'ya bölgede hizmet veren turizm acentelerinden iş teklifleri yağarken, genç kızın ne karar vereceği merak konusu...

"SIKINTI YAŞAMADIM"

24 yaşındaki Tuba Çakmak, yaptığı işten büyük zevk aldığını belirterek şu ifadelere yer vermişti: "Turizm okuyorum ve fotoğraf tutkunuyum. Tatil için ilk kez geldiğim Bodrum'da sahillerin bu kadar renkli olabileceğini düşünmemiştim. Görsel olarak bir fotoğrafçı için gereğinden fazla güzel görüntü ve malzeme var. Turistler o kadar alışık ki hiçbir sıkıntı yaşamadım, fotoğraf çekerken."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFOTOĞRAFÇI  TUĞBA