UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖĞRENCİLER ŞOKTA! ATHENA GRUBUNUN SOLİSTİ GÖKHAN ÖZOĞUZ RAHATSIZLANDI! KONSER İPTAL OLDU!..

ÖĞRENCİLER ŞOKTA! ATHENA GRUBUNUN SOLİSTİ GÖKHAN ÖZOĞUZ RAHATSIZLANDI! KONSER İPTAL OLDU!..

ÖĞRENCİLER ŞOKTA! ATHENA GRUBUNUN SOLİSTİ GÖKHAN ÖZOĞUZ RAHATSIZLANDI! KONSER İPTAL OLDU!..

Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi  Bahar Şenlikleri kapsamında 28 Mayıs akşamı sahne alması planlanan Athena konseri, grubun solisti Gökhan Özoğuz'un rahatsızlığı nedeniyle 1 gün kala iptal oldu. Özoğuz'un rahatsızlandığını ve konserin ileri bir tarihe ertelendiğini 1 gün önce gerçekleşen Ezginin Günlüğü konserinde sunucu Umur Çolak'ın açıklaması ile öğrenciler büyük hayal kırıklığına uğradılar.

Vertigo hastalığı yaşadığı iddia edilen Özoğuz'un daha önce yine aynı rahatsızlık nedeni ile O Ses Türkiye programı çekimlerine katılamadığı iddiaları gündeme gelmişti. Konu ile ilgili resmi Facebook hesaplarından açıklama yapan grup üyeleri, Lefke Avrupa Üniversitesi öğrencilerine şu açıklamayı yaparak konserin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdular;  "Arkadaslar yarın akşam ( 28 Mayıs ) Lefke Avrupa Üniversitesi'nde gerçekleştirmeyi planladığımız konserimizi ertelemek durumunda kaldık. Sayın rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen ile yapmış oldugumuz görüşme neticesinde en yakın zamanda sizlerle birlikte olacağımızı söylemek isteriz. Hepinize anlayışınız için şimdiden çok teşekkür eder, final döneminde başarılar dileriz. "

Konserin 1 gün önce iptal edilmesi üzerine, Athena grubu yerine 28 Mayıs akşamı Lefke Avrupa Üniversitesi sahnesine Miş Miş şarkısı ile ünlenen Simge çıktı. Ünlü şarkıcı konser sırasında rahatsızlığı nedeni ile sahneye çıkamayan Gökhan Özoğuz için geçmiş olsun dileklerini iletirken, yine ünlü  şarkıcı için birde rock şarkı seslendirdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13