UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. MİLLET AYA, ONLAR YAYA MİSALİ!.. AYLA ÇELİK ALDI BAŞINI GİDİYOR, DEMET İLE HANDE GECE YARISI, SAHURDA BİLE KAPIŞIYOR!..

FLAŞ!.. MİLLET AYA, ONLAR YAYA MİSALİ!.. AYLA ÇELİK ALDI BAŞINI GİDİYOR, DEMET İLE HANDE GECE YARISI, SAHURDA BİLE KAPIŞIYOR!..

FLAŞ!.. MİLLET AYA, ONLAR YAYA MİSALİ!.. AYLA ÇELİK ALDI BAŞINI GİDİYOR, DEMET İLE HANDE GECE YARISI, SAHURDA BİLE KAPIŞIYOR!..

Müzik dünyasında, bu yaza girerken, her yerde Ayla Çelik furyası esiyor.

Geçen yıllarda, yazlara damga vuran ve bu sezon bir türlü iyi bir şarkı bulamadığı söylenen Demet Akalın uzaktan seyrediyor.

Hande Yener’se daha çok taze bir albüm çıkardı, bakalım içinden bir hit çıkar mı diye bekleniyor.

Hadise ise şarkılarıyla gündeme geleceğine açıldıkça açılıyor, saçılıyor. Tutan şarkısı yok. Bu sene şayet O Ses Türkiye’de jüri olamazsa, bir yıl sonra yine Belçika’ya geri dönerse kimse şaşırmayacak. Çünkü o yarışma dışında hiçbir şekilde efekt sağlamıyor, şarkıları da tutmuyor. Giyim kuşamıyla da trend olacağına, kardeşine bıraktığı kıyafet seçimiyle her gün ayrı bir eleştiri konusu oluyor.

Gelelim gece yarıları yapılan kavgalara...

İşte dün gece, Demet Akalın, yine sarmış Hande Yener’e...

Hande Yener’in medyatakip’te bir gazeteye düşen haberini direkt kendisine diye yorumlayıp, gecenin bir vakti başladı ağzına geleni yazmaya...

Peki niye böyle oldu?..

Aslında tam bir, millet aya, onlar yaya misali...

Ayla Çelik, şarkısıyla bir anda şu anda zirvede görünen bütün popçuları tahtından indirdi ve her yerde çalınmaya başladı.

Geride diğer popçuların kısır kavgası kaldı ve onlar da yine eski kavgalara başladı. Yapacak şey bulamadılar.

İşte:

Peki şimdi ne olacak?..

1-    Ayla Çelik’in şarkısı, Milli Takımın bile şarkısı oldu, aldı başını gidiyor, işine bakmaya devam ederse, parlak olmayan yıldız duruşunu ve çok iddialı olmayan sesini gerisinde bırakıp, kendine zirvede kalıcı bir yer sağlayabilir. Çünkü bütün yollar açık şu anda ona... Değerlendirmek kendisinde... Tabi ki gözler de üzerinde...

2-    İyi şarkı bulamadığı için bu yaza yeni şarkısız giren Demet Akalın, bu sene geride kaldı. Peki ne yapacak?.. Hande Yener’le tekrardan tartışmaya girdiğine göre, sosyal hesaplarından bu kez Ayla Çelik’i övmeye başlayacak. Yere göğe sığdıramayacak. Ancak aceleyle bayramda çıkaracağı şarkı, Ayla’nın altında kalırsa, bu kez ciddi bir bunalıma girebilir. Belki de eylülü beklemesi daha iyi... Şu kısır kavgadan çıkması gerek artık...

3-    Hande Yener, yeni albümünü çıkardı. Ancak herhalde Bodrum’daki beach’ine fazla konsantre olduğu için şarkıları ne bilen var, ne duyan... Çok sönük bir çıkış oldu, umarız ölü doğmaz, bu sessizlikle... Çünkü radyolarda da pek duyulmuyor şu an... Çok iyi bir hit’i, Ayla’nın şarkılarını sarsacak bir şarkısı yoksa bu yaz çok üzülür. Beachiyle avunur. Ama önceliği şarkıları olmalı, bu konuda çok zayıf kaldı. 

4-    Hadise: Artık belli oldu. O Ses Türkiye varsa var, yoksa yok. Doğru şarkı seçme konusunda bu kadar başarısız olunur. Yine yaza girerken, tutan tek şarkısı yok. Üstüne üstlük, Bodrum’da Hande Yener’e rakip beach açmaya çalışıyor!..

5-    Gülşen, adeta sessizce kendini yok etmeye çalışıyor gibi... RTÜK cezalarından sonra artık açık saçık kliplerinin TV’lerde de dönmesi imkansız gibi...  Nereye koştuğu belli değil...

6-    Bengü  ise her nedense popçulardın yarışından kendi kendini koparıp, o müthiş yorumculuğuna rağmen, kendi kendini mahvedenlerden oldu.

Sonuç olarak; diğerleri, sesini-yorumunu ve sahne tecrübesizliğini yetersiz bulup, rakip bile görmezken, farkında olsalar da olmasalar da Ayla Çelik, hepsini şu anda halının altına süpürdü ama meslektaşları farkında değiller...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERayla çelik  demet akalın  hande yener  hadise