UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SERİ KATİL ATALAY F. İLE İLGİLİ AYRINTILAR ORTAYA ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR!.. DÜNYA BASKETBOL ŞAMPİYONASINI AİLESİYLE İZLEDİ!..

SERİ KATİL ATALAY F. İLE İLGİLİ AYRINTILAR ORTAYA ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR!.. DÜNYA BASKETBOL ŞAMPİYONASINI AİLESİYLE İZLEDİ!..

SERİ KATİL ATALAY F. İLE İLGİLİ AYRINTILAR ORTAYA ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR!.. DÜNYA BASKETBOL ŞAMPİYONASINI AİLESİYLE İZLEDİ!..

İstanbul Tuzla’da öğretmen Fatma Kayıkçı’nın öldürülmesinin yanı sıra 2 cinayetten aranan Atalay F., 2010’da lisans eğitimi için yerleştiği Paris’ten yaz tatili için Türkiye’deki ailesini ziyarete geldi.

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu, onlarca polis ekibinin her yerde aradığı ‘seri katil’ Atalay Filiz’nin hayatına ilişkin ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. İstanbul Tuzla’da öğretmen Fatma Kayıkçı’nın öldürülmesinin yanı sıra 2 cinayetten aranan Atalay Filiz, 2010’da lisans eğitimi için yerleştiği Paris’ten yaz tatili için Türkiye’deki ailesini ziyarete geldi.

Habertürk'ün haberine göre Atalay Filiz bu ziyareti yaptığı sırada, yaklaşık 1 yıl sonra esrarengiz biçimde ortadan kaybolacak olan Olga Seregina’yla sevgiliydi. Sonraki 6 yılda 3 cinayet işleyen zanlı; kız kardeşi, annesi ve babasıyla vakit geçirdi. 4 kişilik aile, bu mutlu tabloyu ölümsüzleştirmek için bir stüdyoya gitti ve aile fotoğrafı çektirdi.

Zanlı, aynı günlerde annesi ve kız kardeşiyle Türkiye’de yapılan Dünya Basketbol Şampiyonluğu finalini de izledi. Türkiye’yle ABD’nin, Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynadığı karşılaşmayı izleyen Atalay, annesi ve kız kardeşi, maç öncesinde 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası atkısıyla fotoğraf çektirmiş.

ATALAY TÜRKİYE’DEYDİ

Lise mezuniyetinin ardından 2006’da biyoloji eğitimi için Fransa’ya giden Atalay Filiz, 2013’te öldüreceği arkadaşı Göktuğ Demirarslan’la aynı evde yaşamaya başladı. 2008’de ise henüz lise öğrencisi olan Olga ve Elena, değişim programı kapsamında 1 aylığına Rusya’dan Paris’e gitti. Bu süre içinde Atalay Filiz, Olga ve Elena’yla tanıştı. Arkadaşlıkları sosyal medya üzerinden sürdü. 2010’da Olga ve Elena eğitim için Fransa’ya gitmeye karar verdi. Olga’nın annesi Luy Seregina, Atalay’la görüşerek kızına ev ayarlamasını istedi. Ancak Atalay Türkiye’de, aile ziyaretindeydi. Bunun üzerine Olga ve Elena, Atalay’la birlikte kalmayı teklif etti. Göktuğ da teklifi kabul edince 4 genç aynı evde yaşamaya başladı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERATALAY FİLİZ  POLİS  SERİ KATİL  BASKETBOL