UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! “SURVIVOR” ZİRVEYİ GERİ ALDI! “TATLI İNTİKAM”IN DİNMEYEN ZİRVE İNADI! “HANIM KÖYLÜ”DE SON DURUM! VE DEMET AKBAĞ FARKI!..

RATING ANALİZİ! “SURVIVOR” ZİRVEYİ GERİ ALDI! “TATLI İNTİKAM”IN DİNMEYEN ZİRVE İNADI! “HANIM KÖYLÜ”DE SON DURUM! VE DEMET AKBAĞ FARKI!..

RATING ANALİZİ! “SURVIVOR” ZİRVEYİ GERİ ALDI! “TATLI İNTİKAM”IN DİNMEYEN ZİRVE İNADI! “HANIM KÖYLÜ”DE SON DURUM! VE DEMET AKBAĞ FARKI!..

Geçtiğimiz hafta her iki grupta da 2. sırada bulunan ve yerini şampiyonlar ligi karşılaşmasına bırakan “Survivor”, bu hafta ilk sırayı yine kimselere bırakmamış.

Yarışma totalde 6.20 rating 19 share, AB’de ise 6.48 rating 22 share ile her iki grupta da zirvede yer almış. Finale doğru giden ve heyecanın bir an olsun dinmediği yarışma, şüphesiz her yayınlandığı gün zirveye yine en büyük adayların arasında yer alacak...

“TATLI İNTİKAM”IN BÖYLE OLACAĞI İLK GÜNDEN BELLİYDİ!..

Yayınlandığı ilk günden bu yana iddiasını her daim konuşturan “Tatlı İntikam”, her hafta aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Totalde 4.16 rating 13 share, AB’de ise 4.55 rating 15 share alan ve her iki grupta da 2. sırada bulunan dizi, cumartesi günleri zirveye en büyük adaylardan biri. Karşısında “Survivor” gibi dişli bir rakip olmasına rağmen share’lerinde 2’li hanelerden düşmeyen “Tatlı İntikam”, görünen o ki önümüzdeki haftalarda da rakiplerine zor anlar yaşatacak...

“HANIM KÖYLÜ”DE NELER OLUYOR?..

Bir önceki hafta özellikle AB grubunda beklenmedik bir düşüş yaşayan, geçtiğimiz hafta ise toparlanma sürecine giren “Hanım Köylü”, bu hafta totalde 4 rating 12 share ile 3’üncü sırada yer alırken, AB’de ise 1.84 rating 6 share ile 10’uncu sırada bulunuyor.

Geçtiğimiz haftaya göre totalde sıralamadaki yerini koruyan, AB’de ise düşüşe geçen dizi, oranlarında da dün kayıplar yaşamış. Bakalım “Hanım Köylü” önümüzdeki haftalarda bu düşüşe bir dur diyebilecek mi?..

“DEMET AKBAĞ İLE ÇOK ARAMIZDA”DAN İDDİALI GİRİŞ!..

Demet Akbağ yine farkını konuşturdu ve dün listeleri adeta alt üst etti...

Yepyeni bir projeyle seyirciyle buluşan Demet Akbağ; totalde 2.81 rating 10 share ile 5’inci sırada bulunurken, AB’de ise 3 rating 13 share ile 3’üncü sıraya yerleşmiş...

İlk bölümüyle iddialı bir giriş yapan, seyirciyi ekranlara kilitlemeyi başaran ve rakipleriyle kıyasıya rating savaşına giren programın bakalım önümüzdeki hafta akıbeti nasıl olacak?..

“3 ADAM” VE “DADA”DAN SEZON FİNALİ!..

Sezon finali yapan “3 Adam” ve “Dada”, dün yine gülmek isteyenlere eğlenceli dakikalar yaşatmış...

Totalde 1.97 rating 9 share ile 13’üncü sırada yer alan “3 Adam”, AB grubunda ise 2.47 rating 11 share ile 5. sırada bulunuyor. “Dada” ise totalde 0.96 rating 6 share ile 41’inci sırada yer alırken, AB grubunda 1.25 rating 8 share ile 21’inci sırada bulunuyor.

Geçtiğimiz haftalarda “Dada” ile kıyasıya yarış içerisinde olan, sonrasında ise arayı açmayı başaran “3 Adam”, “Survivor” rüzgarını da arkasına alarak sezon finaliyle de  rekabeti önde tamamlamayı başarmış...

Rating analizlerimiz devam edecek…

 

MAİL:

ucankusrating@gmail.com


DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..



UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN "RATING ANALİZİ" PROGRAMINDA YAPILAN ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanaliz  tv  rating  dizi  reyting  serkan güzel