UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE’NİN YILDIZ FUTBOLCUSU CANER ERKİN'DEN TARAFTARLAR İÇİN DUYGU DOLU VEDA MESAJI!..

FENERBAHÇE’NİN YILDIZ FUTBOLCUSU CANER ERKİN'DEN TARAFTARLAR İÇİN DUYGU DOLU VEDA MESAJI!..

FENERBAHÇE’NİN YILDIZ FUTBOLCUSU CANER ERKİN'DEN TARAFTARLAR İÇİN DUYGU DOLU VEDA MESAJI!..

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren ve Serie A ekibi Inter'e transfer olan Caner Erkin, Fenerbahçeli taraftarlar için duygusal bir mesaj paylaştı.

İşte Caner'in Instagram'dan paylaştığı duygusal mesaj:

Değerli Fenerbahçeliler,

Yeni ve heyecanlı bir yolculuğa çıkıyorum. Sadece futbol kariyerimi değil, genel olarak tüm hayatımı değiştireceğine ve iyi yönde etkileyeceğine inandığım bu yolculuğun başında, sizlerle sadece fiziki olarak yaşayacağımız ayrılığa ilişkin duygularımı paylaşmak istedim. Benim Fenerbahçe ile ilişkimi ifade eden en iyi kelime tutkudur. Tutkuyla oynadım. Tutkuyla mücadele ettim. Yeri geldi yüreğim, ayaklarımdan daha hızlı koştu.

"YAŞADIĞIM HER AN BENDE SİLİNMEZ İZLER BIRAKTI"

Fenerbahçe'nin kelimelerle tarif edilemeyecek kadar muhteşem taraftarının tribünleri inleten sesi, sadece sahaya çıktığımda değil, bir gün futbolu bıraktığımda bile her zaman gurur ve mutlulukla hatırlanacak bir şarkı haline geldi... Bugüne kadar bana verdiğiniz destek, sahada attığım her adımda varlığınızı daha çok hissetmemi sağladı, sorumluluğumu arttırdı, sevincime üzüntüme yoldaş oldu. Bu camiada yaşadığım her an bende silinmez izler bıraktı.

TEŞEKKÜR...

Fenerbahçe ve Fenerbahçelilik benim vazgeçilmezim, öyle de olmaya devam edecek. Bana kattıklarınız için hepinize, tüm taraftarlara, takım arkadaslarıma ve Fenerbahçe Spor Kulübü'ne yürekten teşekkür ederim. Dileğim, ülkemi ve renklerini taşıdığım Fenerbahçe'yi en iyi sekilde temsil etmek ve genç futbolculara iyi örnek olabilmek. Bu duygu ve düşüncelerle, hepinize en içten sevgilerimi sunuyorum. İyi dilekleriniz, dualarınız bana her zaman güç kattı, güç katacak."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCANER ERKİN  VEDA