UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜZEL OYUNCU DEMET ÖZDEMİR, FURKAN PALALI VE SUMRU YAVRUCUK YENİ DİZİLERİYLE İLGİLİ BAKIN NELER SÖYLEDİ?

GÜZEL OYUNCU DEMET ÖZDEMİR, FURKAN PALALI VE SUMRU YAVRUCUK YENİ DİZİLERİYLE İLGİLİ BAKIN NELER SÖYLEDİ?

GÜZEL OYUNCU DEMET ÖZDEMİR,  FURKAN PALALI VE SUMRU YAVRUCUK YENİ DİZİLERİYLE İLGİLİ BAKIN NELER SÖYLEDİ?

Fox Tv' nin yaz aylarına damgasını vuracak dizisi “No:309 ” seyircisi ile buluştu.

Geceye oyuncuların şıklığı damga vururken, oyunculardan Sumru

Yavrucuk, Demet Özdemir , Furkan Palalı, Murat Tavlı,Fatih Ayhan ve Gökçe Özyol gece öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladılar.

"GENÇ ARKADAŞLARIMIN ENERJİSİ ÇOK GÜZEL"

Sumru Yavrucuk dizi ile ilgili düşüncelerini şu şekilde aktardı 'Öncelikle herkese hayırlı olsun. Çok güzel bir proje olduğunu düşünüyorum. Genç arkadaşlarımdan mükemmel bir enerji aldım, hepimiz huzurluyuz ve heyecanlıyız umarım bizim yaşadıklarımızda seyircimize yansır' diyerek,sözü güzel oyuncu Demet Özdemir'e verdi.

Özdemir 'Sumru hanım bizim enerjili olduğumuzu söyledi ama setin en genç ve en dinamik kişisi Sumru Hanım'dır, öncelikle onu belirtmek isterim. Kadromuz çok güzel özellikle Furkan ve Sumru Hanım ile çalışmak bana çok gurur veriyor' dedi.

"DEMET GİBİ BİR PARTNERİM OLDUĞU İÇİN ŞANSLIYIM"

Furkan Palalı ise duygularını şöyle anlattı ' Öncelikle siz değerli gazeteci arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum böyle bir günde bizi yalnız bırakmadığınız için, Bu sıcak yaz aylarında insanları güldürecek, heyecanlandıracak  bir proje hazırladık.Hem Aşk'ı anlatmaya  çalıştık hemde aile ortamını değerli izleyenlerimize aktarmaya çalıştık. Çok kıymetli bir kadro ile çalıştık Sumru abla gibi Demet gibi oyuncularımızın herbirisi birbirinden değerli ve başarılı insanlar. Özellikle Demet benim partnerim olduğu için kendimi çok

şanslı hissediyorum. Çok keyif alarak oynuyorum sahnelerimde, burdan bizleri izleyen tüm seyircilerimize ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum' dedi.

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERno: 309  demet özdemir  furkan palalı