UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! ALİ EYÜBOĞLU, MESUT YAR VE CENGİZ SEMERCİOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! ALİ EYÜBOĞLU, MESUT YAR VE CENGİZ SEMERCİOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

 TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! ALİ EYÜBOĞLU, MESUT YAR VE CENGİZ SEMERCİOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

Ali Eyüboğlu – Milliyet
DEMET ÖZDEMİR FANLARININ GÜCÜ

FOX’un yeni dizilerinden “No: 309”un ilk bölümünü ekiple birlikte Sortie’de izledim. Dizi başladıktan kısa bir süre sonra ekibin “No: 309”u izlerken videosunu çekip Instagram hesabım eyuboglualice’de paylaştım. Twitter’da 73 bin, Instagram’da ise 10 bin takipçim var. Instagram’da paylaştığım videoların görüntülenmesi 500 ile 1.500 arasında değişir genelde. “@foxturkiye’nin yeni dizisi @No309fox’un izlemesinden” notuyla paylaştığım video bir saatte 3 bini aştı. 
Sabahleyin reytinglere bakınca bunun boşuna olmadığını gördüm.  

Dizinin ilk bölümü; “Diriliş Ertuğrul”, “Survivor”, “Kara Sevda” ve “Poyraz Karayel” çarşamba reytingini paylaşan işlerin arasından kendine yer edinmeyi başardı.   

Mesut Yar – Posta
REYTİNGLER DÖKÜLÜYOR!

Geride bıraktığımız mayıs ayında TV ekranlarında bir reyting dökümü yaşandı. Peki özetle neler oldu?

Mayıs ayı reyting sıralamasında ay ortalaması en yüksek program “Diriliş Ertuğrul” (TRT 1) olurken, bu ay yaptığı atakla “Survivor 2016” (TV8) geride bıraktı.
Bu ay tüm programların reytinglerinde düşüş gözlemlenirken, Arka Sokaklar dizisi total reytingde en yüksek orana ulaştı. (3 Mayıs 2016 Cuma / 10.15)

Cengiz Semercioğlu – Hürriyet Kelebek
BÜYÜMEZSEN KÜÇÜLÜRSÜN…

Yaptığın işi büyütmezsen, üzerine koymazsan, etrafına alacağın insanlarla zenginleştirmezsen sonunda küçülürsün. Bakın Tolga Çevik, Türk özel televizyonculuğunun en güzel formatlarından birini yarattı.
“Komedi Dükkanı”yla başladığı yolculuğunu, “Arkadaşım Hoş Geldin” ve “Müdür Ne’aptın” olarak devam ettirdi... Keşke değişen sadece programın adı ve kanalı olsaydı...
Tolga Çevik bir büyük hata yaptı... 10 yıla uzanan bu sahne gösterisinde hep yanındakileri uzaklaştırdı... Sanatçı egosuna yenip düşüp kendinden başka kimsenin öne çıkmasına izin vermedi... Hep ayrılık yaşadı, hep yanındakileri gönderdi, uzaklaştırdı... Sonunda istediği gibi bir başına yalnız kaldı... Yapayalnız...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV