UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SERHAT TEOMAN YENİ YAŞINI BAKIN NASIL KUTLADI?.. YAKIŞIKLI OYUNCU ÖYLE BİR NOT YAZDI Kİ!..

SERHAT TEOMAN YENİ YAŞINI BAKIN NASIL KUTLADI?.. YAKIŞIKLI OYUNCU ÖYLE BİR NOT YAZDI Kİ!..

SERHAT TEOMAN YENİ YAŞINI BAKIN NASIL KUTLADI?.. YAKIŞIKLI OYUNCU ÖYLE BİR NOT YAZDI Kİ!..

En son “Acil Aşk Aranıyor” dizisiyle ekranlarda olan Serhat Teoman, 33. yaşını Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla kutladı. Yakışıklı oyuncu, fotoğrafın altına bütün herkesi duygulandıran uzunca bir not yazdı.

İşte o not;

"Bugün 4 Haziran 2016, yani ben 33 yaşına girdim. Zaten fotoğraftaki kırışıklıklardan da belli oluyor. :) Şimdi şöyle bir dönüp bakıyorum da hayatıma acısıyla, tatlısıyla çok güzel bir hayat yaşıyorum. Mutlu da oldum mutsuz da, başarılı da oldum başarısız da, sevdim de sevildim de...

Biriktirdiklerime baktım bugün ve çok mutlu oldum.

Öncelikle o kadar güzel bir anneye babaya ve ablaya sahibim ki bunun için binlerce şükür.

Hayatımı, hayat evimi yuva yapan bir kadına sahibim ki; iyi ki var, iyi ki hayatımda ve hep yakınımda olsun bir ömür.

Gelelim dostlara… Onlar benim ikinci ailem. İyi günümde, kötü günümde hep yanımda oldular. Kan bağı olmadan da aile olunabileceğini gösterdiler.

Ve gelelim hiçbirini tanımadığım, benim mutluluğumla sevinen, başarımla gurur duyan, başarısızlığımda benden çok üzülen o güzel insanlara (siz ister fan'lar deyin bunun adına, ister takipçiler, ister beğenenler…) Bir isim takmak önemli değil bence. Tüm bu koşulsuz ve sınırsız seven arkadaşlarıma, kardeşlerime, büyüklerime çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Belki insan tanımadan sevemez ve ben de sizleri tanımıyorum ama ben de sizin sevginizi seviyorum ve iyi ki varsınız. İnsanlar yaşlandıkça çok konuşur derler ya, sanırım doğruymuş. :) Bu da benim en uzun Instagram yazım oldu. Eee malum 33, idare edeceksiniz artık."


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERserhat teoman  doğum günü