UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

JOSE ANTONIO BASTON İLE DÜNYAEVİNE GİREN EVA LONGORIA, GÖRKEMLİ DÜĞÜN SONRASI İLK KEZ MEDYANIN KARŞISINA ÇIKTI!..

JOSE ANTONIO BASTON İLE DÜNYAEVİNE GİREN EVA LONGORIA, GÖRKEMLİ DÜĞÜN SONRASI İLK KEZ MEDYANIN KARŞISINA ÇIKTI!..

JOSE ANTONIO BASTON İLE DÜNYAEVİNE GİREN EVA LONGORIA, GÖRKEMLİ DÜĞÜN SONRASI İLK KEZ MEDYANIN KARŞISINA ÇIKTI!..

Jose Antonio Baston ile evlenen 41 yaşındaki Eva Longoria, “Çocuğumuz olup olmayacağını bekleyip göreceğiz. Biz zaten büyük bir aileyiz” dedi

Geçtiğimiz hafta Meksikalı medya imparatoru Jose Antonio Baston ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Eva Longoria, görkemli düğün sonrası ilk kez medyanın karşısına çıktı. Los Angeles Film Festivali'nin açılış gecesine katılan 41 yaşındaki yıldızın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Kırmızı halıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Longoria, dünyanın öbür ucunda balayında olsa da festivale katılmak istediğini söyledi. İşte yeni evli güzel yıldızın anlattıkları:

Düğünde pek çok unutulmaz anımız oldu. Her yerde su gibi tekila akıyordu! Jose, sürpriz bir şarkıcı ve sürpriz bir video ile beni şaşırttı. Düğünde her yarım saatte bir sürprizle karşılaşıyordum. Sonunda "Daha fazla sürprizi kaldıramayacağım!" dedim. Kalbim patlayacak gibiydi! O kadar çok güldüm ki, yanaklarım acımaya başladı.

'VICTORIA'DAN BAŞKASI YAPAMAZDI'

Gelinliğimi ve diğer iki elbisemi Victoria (Beckham) tasarladı. Gerçek bir nedimeydi. Elbisemi çıkarmama yardım etti, diğer elbiseyi giydirdi ve "Hadi gidelim!" dedi. Yanımda olması muhteşemdi.

Gelinliğimi Victoria'nın hazırlayacağını düğünden önce kimse bilmiyordu. Londra'ya gidip ondan gelinliğimi tasarlamasını istedim. "Muhteşem olur ama biliyorsun ki gelinlik tasarlamıyorum" dedi. Ben de ona alışık olduğumuz gelinliklerden istemediğimi söyledim. İlk kez nikah masasına oturmuyorum ve tatlı, basit ve elegan bir elbise istiyordum. Bunu Victoria'dan daha iyi yapabilecek kimse yoktu.

Provalar için birkaç kez Londra'ya gittim. Kumaşları seçtik ve modele karar verdik. Çok keyifli bir tecrübeydi.

Biz bir aileyiz. Jose'nin üç çocuğu var. Ailemizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Birlikte çocuğumuz olup olmayacağını ise göreceğiz. Beklemedeyiz...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13