UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HARİKA BİR GÖSTERİ VE GÖZ ALICI DEFİLE! MAGNUM VE BEYMEN İŞBİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DAVETE ÜNLÜ AKINI!..

HARİKA BİR GÖSTERİ VE GÖZ ALICI DEFİLE! MAGNUM VE BEYMEN İŞBİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DAVETE ÜNLÜ AKINI!..

HARİKA BİR GÖSTERİ VE GÖZ ALICI DEFİLE! MAGNUM VE BEYMEN İŞBİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DAVETE ÜNLÜ AKINI!..

Hazzın dondurması Magnum, yılın en haz dolu gecesine ev sahipliği yaptı. Moda dünyasının en prestijli ismi Beymen’in, Magnum’un  bu seneki  “İçindeki Seni Serbest Bırak, Daha Fazlasına Cüret Et”  kampanyasından yola çıkarak  özel olarak hazırladığı Beymen For Magnum Kapsül Koleksiyonu, Esma Sultan Yalısı’nda bir araya gelen seçkin davetlilere özel bir show eşliğinde tanıtıldı.

Magnum ve Beymen Yılın En Haz Dolu Gecesinde Ünlüleri Ağırladı

Cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin Kırmızı Halı’da poz verdiği gecede; cüretkar koleksiyonu sergileyen Ahu Yağtu, Ceylan Çapa, Didem Soydan ve Özge Ulusoy içindeki vahşi kadınları ortaya çıkarttı. Dünyaca ünlü Show grubu Freckled Sky’ın Magnum Double Night & Moda Show’a özel hazırladığı  gösteri ise nefesleri kesti.

Magnum’un bu yılki sloganı “İçindeki Seni Serbest Bırak”  sanatçı ve tasarımcılara da ilham veriyor. 1 Haziran Çarşamba akşamı  Esma Sultan Yalısı’nda buluşan seçkin konuklar, Beymen’in “İçindeki Seni Serbest Bırak” mottosundan esinlenerek tasarladığı göz alıcı koleksiyonu, geceye özel hazırlanan show eşliğinde izledi. Gecede ünlü modeller  Didem Soydan, Ahu Yağtu ve Özge Ulusoy’un yanı sıra cemiyet hayatının ünlü ismi Ceylan Çapa da içindeki vahşi kadını ortaya çıkardı. Didem Soydan Leopar, Ahu Yağtu Kaplan, Ceylan Çapa Panter, Özge Ulusoy ise Aslan konseptinde tasarlanan kostümlerle  podyumda göz kamaştırdı. 

Esma Sultan’dan  “yırtıcı kadınlar” geçti

Beymen’in “İçindeki Seni Serbest Bırak” konseptinden esinlenerek  özel olarak tasarladığı Kapsül Koleksiyon, 4 look'tan oluşuyor. Didem Soydan, Ahu Yağtu, Özge Ulusoy ve Ceylan Çapa’nın aynı anda podyuma çıktığı gecede, dünyaca ünlü Freckled Sky ekibi de Magnum’a özel görsel bir show sundu. Modellere, podyumda temsil ettikleri yırtıcı hayvanların da görsel olarak eşlik etmesi, izleyenlere bambaşka bir deneyim yaşattı. Davetliler, Show sonrası düzenlenen kokteyl’le Boğaz’ın keyfini çıkardı.

Davet için rahat ve şık bir elbise tercih eden güzel oyuncu Merve Sevi, rol aldığı bugün vizyona giren ´Şeytanın Çocukları: El Ebyaz’ filminin basın gösteriminin gerçekleştiğini söyledi. Filmin konusundan da biraz bahseden Sevi, sürpriz bozulmasın diye çok fazla ayrıntı vermedi.

Korku filmi çekmenin çok zor olduğunun altını çizen güzel oyuncu, “Şartlar zor olsa da güzel bir iş ortaya çıktı” dedi.

Merve Sevi, hayatında her şeyin yolunda olduğunu belirtti. Yazın nereye gideceği sorulduğunda, “Ben başka yerlere gitmek istiyorum bu yaz.” dedi.

Çok fazla zayıf olmasa da bikinili görüntülenmekten çekinmediğini söyleyen Sevi’nin kendisiyle barışık hali takdir topladı.

Ahu Yağtuğ ve Didem Soydan’la objektif karşısına geçen ünlü manken Özge Ulusoy da davette şıklığı ve zarifliğiyle göz kamaştırdı. Öncelikle düzenlenen gece için çok mutlu olduğunu belirtenUlusoy, “Hepimizin çok yakından tanıdığı ve sevdiği bir marka. İçerde herkesi büyük sürprizler bekliyor. Siz de göreceksiniz, çok alışılmış şeyler olmayacak içerde.

Beymen pazarlama direktörü Elif Tellaloğlu, organizasyon için, “Çok keyifli bir organizasyon ve işbirliği oldu. Yaz deyince Magnum hepimizin aklına geliyor. Çok güzel bir moda şovu var, bu gece birlikte izleyeceğiz.

Magnuma özel bir kapsül koleksiyon yaptıklarını söyleyen Tellaloğlu, “Yarından itibaren Beymen’lerde bu koleksiyon satılacak.” dedi.

Algida pazarlama direktörü Şükrü Dinçer, özel gece ile ilgili olarak “Magnum bizim hem global hem de en iddialı markalarımızdan bir tanesi. Bu seneki kampanyasında “İçindeki seni serbest bırak, daha fazlasına cüret et” şeklinde çok iddialı bir sloganı ve iddiayı beraberinde getiriyor. Bunu taçlandırmak için Beymen’le bir işbirliği yaptık. Beymen magnum için özel bir koleksiyon tasarladı ve bu akşam da bunun tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Dolayısıyla hepimizin merak ettiği bir gece.” Açıklamasını yaptı.

Koleksiyon satışa da sunuluyor

Magnum Double Night&Moda Show’da davetlilere tanıtılan Beymen For Magnum Koleksiyonu toplam 10 parçadan oluşuyor. Koleksiyon, 7 Beymen mazağasında (Zorlu, Akasya, İstinyepark, Erenköy, Kavaklıdere, Mavibahçe, Nişantaşı) 01 Haziran 2016 tarihi itibariyle sergilenecek ve satışa sunulacak.

MAGNUM - BEYMEN ORGANİZASYONU VİDEO!..

Akif Yaman

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmagnum  beymen  defile  gösteri