UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! MESUT YAR, ALİ EYÜBOĞLU VE OYA DOĞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! MESUT YAR, ALİ EYÜBOĞLU VE OYA DOĞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

 TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! MESUT YAR, ALİ EYÜBOĞLU VE OYA DOĞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

Mesut Yar - Posta

BU ÇOCUKLARA NE OLUYOR?

Kırgin Çiçekler (atv) dizisinin geçmiş bölümlerinden birinde Serkan karakterinin doğum tarihi 17.03 olarak gözüküyordu… Fakat önümüzdeki pazartesi izleyeceğimiz bölümde arkadaşın doğum günü kutlanıyor. Mart ayını geride bırakalı bir hayli oldu… Sadece Serkan için de değil, çocukların mevcut yaşıyla okul yaşları arasında sürekli bir sorun var. Ya hiçbiri büyümüyor ya da senarist bir düğmeye basıyor ve çocuklar yaş alma meselesinde birkaç basamak birden atlıyor. Ortası yok!

Ali Eyüboğlu - Milliyet

DENİZ ‘ÇAKIRBEYLİ’!

Su Ada’da 7. Quality Ödül Töreni’ndeyiz. Deniz Çakır göründü salonun merdivenlerinde... Üstünde maviye çalan gri bir elbise, onun üstünde beyaz bir palto, ama o da ne? Çakır’ın, atv’de yayınlanan ve bu sezon izlediğim tek dizi olan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”da canlandırdığı “Meryem” gibi palto - ceket omuzda! Davetliler arasında Sedat Peker de vardı. Onun salona gelişi “Meryem Çakırbeyli” gibi havalı değildi! Çakır’ın ardından rol arkadaşı ve sevgilisi Oktay Kaynarca girdi içeri, ama dizideki gibi elinde tespih yoktu. Ödülünü almak için sahneye çıktığında Çakır’ın ceketi yoktu üstünde. Keşke sahneye de öyle çıksaydı. Sonuçta “Meryem” sayesinde kazandı o ödülü.

Oya Doğan-Vatan Makaron

Nur Erkul’dan “HİÇ” Sergisi

Nur Erkul’la geçen yıl komşu olduğumuzu öğrendim. O dönemde de resim yaptığını söyledi. Birkaç resmine de bakma şansım olmuştu. Bu arada müthiş takılar da tasarlıyor. Birkaç televizyon programına Nur Erkul’un tasarladığı yüzüklerle de katıldım. Nur, yaklaşık 5 yıldır Nazan Dalmaz Resim Atölyesi’nde çalışmalarına devam ediyor. Birçok karma sergisi oldu. Ancak ilk kişisel sergisini salı günü Niş Art Nişantaşı Gallery’de açtı. Serginin adı “HİÇ.” Erkul sergisinin ana temasının “Kadın adı altında ezilerek bastırılmaya çalışılan, metalaştırılan ama kutsallaştırılmış bir hiçlik” olarak tanımlıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV