UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

POLİS ALARMA GEÇTİ!.. BURSA'DA SERİ KATİL ALARMI!.. İŞTE O GÖRÜNTÜLER!..

POLİS ALARMA GEÇTİ!.. BURSA'DA SERİ KATİL ALARMI!.. İŞTE O GÖRÜNTÜLER!..

POLİS ALARMA GEÇTİ!.. BURSA'DA SERİ KATİL ALARMI!.. İŞTE O GÖRÜNTÜLER!..

Bursa’da bir otobüsün içerisinde seri katile benzeyen birinin olduğu iddiası polisi alarma geçirdi. Terminalde otobüsü inceleyen ekipler, şahsın Atalay Filiz olmadığını tespit etti.

Edinilen bilgiye göre, son olarak İstanbul'da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı öldürdüğü öne sürülen seri katil Atalay Filiz için tüm Türkiye'deki emniyet birimleri alarma geçti. Katil zanlısının fotoğraflarının medyada yer almasının ardından Bursa Polisi'ne de ihbar yağıyor. İzmir’den İstanbul’a seyir halinde olan otobüste yolculardan bir tane, seri katil Atalay Filiz'e benzeyen bir kişinin yolculuk yaptığını polise ihbar etti. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, otobüs firmasıyla iletişime geçti. Otobüsün terminale gelecek olması sebebiyle burada önlem alan ekipler, aracı durdurdu. Yapılan kontroller neticesinde şahsın Atalay Filiz olmadığı tespit edildi. Şahsın İzmir’de oturan ve İstanbul’da öğrenim gören bir öğrenci olduğu belirlendi.

PARKTA ŞÜPHELİ ARANDI

Öte yandan, bugün öğle saatlerinde de bir kişi, şüpheli Atalay Filiz'in stadyum istikametinden Merinos’a doğru yaya yürüdüğü ihbarını yaptı. Bunun üzerine Çırpan Parkı ve Çarşamba’yı didik didik arayan ekipler şahsa rastlayamadı. Dün akşam da İstanbul Yolu civarında Atalay Filiz'e benzeyen bir kişinin olduğu ihbarı asılsız çıkmıştı.

İHA

O GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbursa  seri katil  atalay filiz