UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İBRAHİM TORAMAN'IN EŞİ EYLEM TORAMAN'DAN OLAY YARATACAK AÇIKLAMALAR!.. 'PROGRAMDA GÖRÜNCE ŞOK OLDUM'

İBRAHİM TORAMAN'IN EŞİ EYLEM TORAMAN'DAN OLAY YARATACAK AÇIKLAMALAR!.. 'PROGRAMDA GÖRÜNCE ŞOK OLDUM'

İBRAHİM TORAMAN'IN EŞİ EYLEM TORAMAN'DAN OLAY YARATACAK AÇIKLAMALAR!.. 'PROGRAMDA GÖRÜNCE ŞOK OLDUM'

Hafta içi her sabah Beyaz TV ekranında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programınına bugün İbrahim Toraman’dan şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma kararı alan ve birkaç gündür memur Ayşe T.’yi ölüm ile tehdit ettiği iddiasıyla yeniden gündeme gelen Eylem Toraman konuk oldu.

Eylem Toraman programda müthiş açıklamalar yaptı: “İbrahim ile yakın arkadaşım Ayşe T.’in birlikte yemek yedikleri görüntüleri magazin programında gördüm şok oldum”

EN YAKIN ARKADAŞIMDI

Eylem Toraman sözlerine şu şekilde devam etti: “Görüntülerden birkaç gün sonra adliyede yanına gittim. Konuşmak istedim. Ters bir tepki verdi. Orada neler olduğunu anladım. İtiraf da edildi bazı şeyler. İnsanlara güvenim kalmadı en yakın arkadaşım bana bunu yaptı “

“AYŞE T. BANA TOKAT ATTI”

Eylem Toraman herkesi şaşkına çeviren iddialarda bulundu. Toraman, "Ayşe T. klinikte bebeğim kucağımdayken neden iş yerime geldin diyerek üstüme saldırdı ve bir tane tokat attı" açıklamasında bulundu.

“EŞİM 3 YILDIR TELEFONLARIMI DİNLETİYORMUŞ”

“İbrahim Toraman, üç yıldır benim telefonlarımı dinletiyormuş, telefonumu kurcalıyordu. Muhtemelen yakın arkadaşım Ayşe T.’nin de telefonu o zaman aldı.”

“ŞİDDET GÖRMEKTEN AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDIM”

Eşi İbrahim Toraman’dan ayrılmaya karar vermesi hakkında konuşan Eylem Toraman, "Şiddet gördüğüm bir gün ambulansla hastaneye kaldırılırken  boşanmaya karar verdim" dedi.

“İBRAHİM TORAMAN BANA EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALATTI”

İbrahim Toraman ile evlilik sözleşmesi imzaladıklarını ve mutfak masrafımı bile kendinin karşıladığını belirten Eylem Toraman, işsiz kaldığım zamanda 8 ay işsizlik maaşı aldım diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEReylem toroman  ibrahim toroman  boşanma