UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASTROLOJİ DÜNYASININ USTA İSMİ ŞENAY YANGEL HAZİRAN AYI GÖKYÜZÜ ENERJİLERİNİ SİZLER İÇİN AÇIKLADI!..

ASTROLOJİ DÜNYASININ USTA İSMİ ŞENAY YANGEL HAZİRAN AYI GÖKYÜZÜ ENERJİLERİNİ SİZLER İÇİN AÇIKLADI!..

ASTROLOJİ DÜNYASININ USTA İSMİ ŞENAY YANGEL HAZİRAN AYI GÖKYÜZÜ ENERJİLERİNİ SİZLER İÇİN AÇIKLADI!..

Haziran ayı dengelerin farklılaştığı istikrarsız çalkantılı enerjiler le karşı karşıya olduğumuz son derece keskin enerjilerle dolu bir ay olacak gibi görünmekte. Güneş ve Venüs’ün İkizler de ki seyri 13 Haziran ile birlikte Merkür’ün de İkizler de seyrine başlaması Başak burcunda ilerleyen Jüpiter, Yay burcunda ‘R’ geri hareketine devam eden Satürn ve Balık burcunda ilerleyen Neptün ile birlikte, değişken burçlarda haç görünümü oluşturacak ve bu Kozmik enerjiler gergin yönleri toplayarak aktif hale getirecek. Satürn, Neptün, Jüpiter, Satürn, arasındaki kareler dünya genelinde ve ülkemizde şaşırtıcı olaylara neden olacak.  Kozmik enerjiler pek çok olayı tetikleyici rol oynayacak. Uzun bir süre sonra adalet yüksek bir şekilde kendini göstermeye başlıyor. Geçtiğimiz yıl dünya da ve ülkemizde yaşanan isyanlar ulaşım, iletişim basın yayın bankalarla ilgili konular din öğrenim alanları tıp, göçler, Ülke sınırları, yabancılar ilgili konular da dramatik olaylar, çatışmalar ve son derece sarsıcı olaylarla karşı karşıya kalabiliriz. Özellikle 18 Haziran'da Satürn ve Neptün arasında oluşacak kare ile enerjiler daha yoğun bir hale gelebilir. Neptün 13 Haziran da 12 °  derece ile Balık burcunda ‘R’ geri hareketine başlayacak. Neptün, Son derece mistik bir gezegen olmakla birlikte yalan, hile, aldatma, şüpheli veya suç çevreleri, belirsizlik, kaos,  kargaşa, yabancılaşma, sürgün ve  aldatmalarla ile ilişkilidir. Ayrıca bu enerji ile İklimsel değişiklikler, hava ve deniz taşıtlarında gerçekleşecek kazalar, tüm dünyada etkili olacak gibi görünmekte. Doğa olayları ile zorlayıcı mücadele gerektiren bir sürecin içerisindeyiz. Haziran 2016 da ülke bazında da kişisel olarak ta reformlar, dönüşümler, yapıcı gelişmeler için adımlar atılabilir ve doğru yolda ilerlenerek hak edilenler zor da olsa kazanılmaya başlanabilir. 26 Haziran da Jüpiter ve Pluto  arasında ki kombinasyonlar yaşanılan ve yaşatılan her şeyin adil şekilde değerlendirilerek tüm yönleri ile yeniden gözden geçirilerek kötüye giden konu ve durumların açığa kavuşturulması ve mücadele gerektiren konularda istikrarcı çözümleri beraberinde getirebilir. Savaş ve cesaretin temsilcisi Mars’ın yönetici olduğu Akrep burcunda ki geri hareketini 30 Haziran kadar sürdürecek olması tahammülsüzlükleri saldırıları ve karşıt fikirlerde olan kişilerin kurumların güç savaşı içinde olmasına neden olacak enerjileri uyandıracak ve birbirlerine verdikleri üstün gelme çabası içinde yaşanacaklar her birimiz için şahit olunarak deneyimleyeceğimiz dersler olacak. Dünya siyasetindeki hareketlilik daha sert ve etkili bir şekilde haziran ayında da devam edecek. Devlet adamları Liderler Hükümet ve yönetimler ile ilgili beklenmedik gelişmeler, yeni yapılanmalar için verilecek mücadeleler de sürecin yansımaları olarak karşılaşacağımız enerjiler arasında.

 

30 Haziranda Doğru hareketine devam edecek olan Mars Akrep seyri ise güçlü ve olumlu enerjilerle engelleri kaldıracak ve girişimlerin başarılı şekilde ilerlemesini sağlayacak. Türkiye Haziran ayı boyunca uluslararası arenada adından fazlası ile söz ettirecek. olacaktır. Hem ulusal hem de uluslararası olaylar nedeniyle sık sık dünya basınında ve haberlerde yer alabilir.

Toplum olarak ta bireysel olarak ta mücadele gerektiren enerjilerle karşı karşıyayız. Haklı olmaya değil birlik olmaya adil olmaya çalışmamız gereken bir ay Haziran.

 

Bir varmış Bir yokmuş diye başlayan bir masal hayat,

Yazgıda olan ve senin seçtiklerinle zenginleşen ya da çirkinleşen,

Kalbinle mi? Sevginle mi? Kininle mi? Öfkenle mi?

Yaşamayı seçtiğinle ilişkili her şey...

Yermek mi? Emek vermek mi?

Sevmek mi? Nefret etmek mi?

Küçük hesaplarla büyük oyunlar oynamak mı?

Yoksa yenilmeyi bilerek ayaklarını yere sağlam basmayı öğrenmek mi?

Tercihin?

Dünyaya güzellik katmak mı? Yoksa bencilce başkasında olanı da almak mı?

Aşka emek vermek mi? Güzel ve değerli olan yoksa boş vermişlikle çekip gitmek mi ?

Ne diyor Hz. Mevlana HAMDIM PİŞTİM YANDIM!

Düşe kalka öğretirken hayat bize derslerini fark ettiğimiz kadar güzel fark ettiğimiz kadar iyi şükrettiğimiz kadar insanız aslında.

Farkına varamadığımızda kayıp giden yılların yaşadıklarımızı yaşattıklarımızı hesaba oturduğumuzda pişmanlıklar yalnızlıklar isyanlar...

Önemli olan bu masalı özümüze sadık kalarak güzelleştirmeye çalışmak...

Tabi buda RUH meselesi olmayınca olmuyor eğri eğri doğru doğrudur.

İş özüne sadık kalarak büyüyebilmekte ve kendine yapılmasını istemediklerini bir başkasına yapmamakta saklı aslında.

Acıttığın yerden acıyacak, Zarar verdiğin yerden zarar göreceksin başkaları ile  olan imtihanında.

Anne rahmine düştüğümüz 120.nci günde Bir Melek gelir SAİD mi? ŞAKİ mi olduğumuzu yazar...

Sen ışıksan karanlığı aydınlat ama uzak dur seni yüreğini karartandan ışığını gölgeleyenden.

Bırakmayı da bil şükretmeyi de bildiğin gibi.

Yüce planının tek sahibi ilahi mahkemesinde verir en güzel kararı.

Sen unutursun ben unuturum ama O unutmaz!

Kalbine yönel kalbinle hisset kalbinle yaşa ve yaşat hayatı

Ki anlamlı ve özel olsun günlerin yüreğinin büyüklüğü kadar.

Haziran ayının tüm ruhu güzel insanlara güzellikler getirmesi dileği ile,

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERastroloji  şenay yangel