UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KARA SEVDA'NIN 33. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK? İŞTE DİZİNİN YENİ BÖLÜMÜNDEN DETAYLAR!..

KARA SEVDA'NIN 33. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK? İŞTE DİZİNİN YENİ BÖLÜMÜNDEN DETAYLAR!..

KARA SEVDA'NIN 33. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?  İŞTE DİZİNİN YENİ BÖLÜMÜNDEN DETAYLAR!..

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın yeni bölümünde, Kemal ve Emir arasındaki savaşta, Kemal’in son hamlesi ile yaşanan gelişmeler ekrana gelecek. Kemal’in Emir’e bedel ödetmeye çalışması, Nihan ve Kemal arasındaki iplerin de kopmasına sebep olacak. Asu’nun kardeşi olduğunu öğrenen Emir, bir yandan Kemal’le olan savaşını sürdürürken, diğer taraftan kız kardeşiyle olan savaşına devam edecek.

Kara Sevda’nın Yeni Bölümünde Neler Olacak?

Yıllardır üzeri örtülen “o gece”nin üstündeki sis perdesi sonunda aralanmaya başlar. Nihan, ilk taşı atan Kemal'e artık her zamankinden daha öfkelidir. Kemal ise, Emir ve Ozan için nihayet işlemeye başlayan adalet süreciyle ilgili inançlı bir bekleyişe girer. Emir ve Ozan'ın götürülmesiyle en az ilgilenen Asu olacaktır. Asu'yu karşısında gördüğünde Hakkı, Asu'nunkinden daha büyük bir şaşkınlık yaşayacaktır.

Emir ve Ozan için aileler ve avukatlar seferber olur. Ozan için hayatı boyunca kaçtığı zor saatler başlarken, Emir parmaklıklar ardında intikam yeminini tazeler. Oradan çıkar çıkmaz iki eli kız kardeşinin yakasında olacaktır. Asu canını kurtarmak istiyorsa, o flaş diskleri amcasından almak zorundadır.

Kemal, başlattığı sürecin kaçınılmaz bir sonu olarak Nihan'ın öfkesiyle karşı karşıya gelir. Nihan bütün öfkesiyle Kemal'in karşısına dikildiğinde, hayattaki en değerli şeyinin, Ozan'ın hayatının hesabını soracaktır. Kemal derdinin ne Nihan ne Ozan olduğunun, sadece Emir Kozcuoğlu'na bedel ödetmenin derdinde olduğunu ne kadar anlatmaya çalışsa da Nihan'ın öfkesi ve hayalkırıklığı kolay kolay dinecek gibi görünmüyordur.

Emir'in içeriden çıkmasının an meselesi olduğunu bilen Asu, çareyi ondan korunabileceği tek yere, Kemal’e sığınmakta bulur. Kemal'in kanatları altında Emir'den saklanmaya çalışan Asu, onu neyin beklediğinin aslında farkındadır. Flaşdisklere ulaşamadığı her dakika, Emir'in ellerine bir adım daha yaklaşmaktadır.

Ozan içeride zor zamanlar geçirirken Zeynep de dışarıda Nihan'ın şüphelerinin hedefinde kalır. Nihan Zeynep'le ilgili şüphelerinde her zamankinden daha ısrarcıdır. Nihan'ı elinden Asu sayesinde kurtulan Zeynep, Emir'le hayatının pazarlığına oturduğunda, gözü kimseyi görmeyecektir.

Günün sonu, kaçınılmaz yüzleşmelere gebedir. Asu ve Emir karşı karşıya kaldıklarında, yüzleşmenin kapısı sadece onlar için değil, aynı zamanda Kemal ve Nihan için de açılacaktır.

KARA SEVDA'NIN 33. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13