UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANDE YENER'E ŞOK!.. ÜNLÜ ŞARKICININ EVİNE ZORLA GİRMEYE YELTENEN HAYRANI KENDİSİNİ TANIDIĞINI İDDİA ETTİ!..

HANDE YENER'E ŞOK!.. ÜNLÜ ŞARKICININ EVİNE ZORLA GİRMEYE YELTENEN HAYRANI KENDİSİNİ TANIDIĞINI İDDİA ETTİ!..

HANDE YENER'E ŞOK!.. ÜNLÜ ŞARKICININ EVİNE ZORLA GİRMEYE YELTENEN HAYRANI KENDİSİNİ TANIDIĞINI İDDİA ETTİ!..

Hande Yener'in evine zorla girmeye yeltenen hayranı hakim karşısına çıktı.Hakim duruşmaya katılmayan Yener hakkında zorla getirme kararı çıkardı.

Ünlü popçu Hande Yener'in Cihangir'deki evine zorla getirmeye yeltenen hayranı Recep G., hakim karşısına çıktı.Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan Recep G., Yener'le 2-3 senedir görüştüğünü, "Prenses", "Harika" ve "Kraliçe" gibi ünlü popçuya ait olduğunu iddia ettiği sosyal medya üzerinden tanıştıklarını iddia etti.Recep G., Yener'in kendisini sürekli farklı numaralardan aradığını ve Cihangir'de bulunan bir kafede defalarca Yener'le görüştüğünü ileri sürdü.

İddia edildiği gibni Yener'e ait olan eve zorla girmeye çalışmadığını anlatan sanık Recep G.,Yener'in daveti üzerine evine gittiğini beyan etti.Sanatçının  Cihangir'de güvenlikli bir sitenin ikinci katında oturduğunu anlatan Recep G., Hande Yener'in izni olmadan içeri girmesinin mümkünh olmayacağını ve güvenlik tarafından haberdar edilen Hande Yener'in izni ile içeri girdiğini anlattı.Recep G., Yener'in kapıyı açtığında çok alkollü olduğunu,ayakta durmakta zorlandığını,dengesiz davranışlar sergilediğini ve evde bulunan arkadaşlarının yanında kendisini tanımazlıktan geldiğini öne sürdü.

Recep G., güvenliğin olay yerine gelip kendisini dışarı çıkarmasından sonra Yener'in kendisini tekrar aradığını ve görüştüklerini iddia etti.

Hakim, Recep G.'nin akli dengesinin yerinde olup olmadığını sorduğunda ise, "Ben Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin verdiği raporla akli dengemin yerinde olmadığını anladım.Cezai ehliyetim aslında yok" dedi.

Adli Tıp Kurumu'na sevk edilen sanık Recep G.'nin akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespit edilmesini isteyen mahkeme, duruşmaya katılmayan Hande Yener hakkında ise zorla getirme kararı çıkarttı.

Sabah

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHANDE YENER  MAHKEME