UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, ALİ EYÜBOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ, ONUR BAŞTÜRK, CENGİZ SEMERCİOĞLU VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, ALİ EYÜBOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ, ONUR BAŞTÜRK, CENGİZ SEMERCİOĞLU VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, ALİ EYÜBOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ, ONUR BAŞTÜRK, CENGİZ SEMERCİOĞLU VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

Sina Koloğlu-Milliyet Cadde

DIŞARIDA İÇMEYE GEREK YOK!

Uçankuş TV kanalı ünlü DJ Suat Ateşdağlı’ya bir program yaptırıyor; ‘Suat Ateşdağlı ile Cumartesi Ateşi’. Tanıtımında gençlere “Boşuna dışarı çıkıp içki içip eğlenmeyin. Suat abiniz evinize geliyor. Saat 24.00’ten itibaren sizleri evinizde disko havasına sokacak” diyor kanal.

“Çayınızı, kahvenizi ve pastanızı alın Suat abinizi izleyerek evde doğum günü, parti vs. ile çılgınca eğlenin” de bir diğer önerisiydi kanalın. Gençlerin Ateşdağlı’nın ekran performansını izlerken saat 24.00’te, pasta börek ve çay içmeyeceklerini ‘Uçankuş TV’de biliyor ama RTÜK var. Ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması lazım! Kanal ters köşe yapmak istemiş! Bu tarz işleri seven gençler için fena fikir değil.

 

Ali Eyüboğlu-Milliyet

OYA AYDOĞAN’IN ROLÜ NÜKHET’E

Garaj İstanbul’daki konserde karşılaştığım Star TV’nin Genel Müdürü Ömer Özgüner’den yeni dizileri “Şahane Damat”a dair yeni bir bilgi aldım. Sevgili Cengiz Semercioğlu, Kelebek’te yazmıştı; Oya Aydoğan yaşasaydı Osman Sınav’ın Star TV’ye çekeceği “Şahane Damat”ta oynayacağını. Özgüner, “Şahane Damat”ta Oya Aydoğan’ın canlandıracağı rol için Nükhet Duru ile anlaşıldığını söyledi. Bu vesileyle Oya Aydoğan’a bir kez daha Allah’tan rahmet, epeydir dizilerde görmediğimiz Nükhet Duru’ya da yeni projesinde bol reyting diliyorum.  

 

Yüksel Aytuğ-Sabah Günaydın

AJDA’YA SİZİN İÇİN SARILDIM!

Vay ki ne vay! Ajda Pekkan, Suada sahnesine tek şarkılık konseri için çıktı, herkesin dili tutuldu... Yahu bu ne güzellik, bu ne dinçlik, bu nasıl bir duruluk! Yaşını artık bilmeyen yok ama görüntüsü, hali tavrı Benjamin Button'ı bile kıskandıracak kadar etkileyici. Tamam, vücudu genç kız gibi de, o yüzüne ne yapmış olmalı da bu kadar gergin ve pürüzsüz?

Asıl tüyoyu ise sevgili eşimden aldım. Ajda'nın üzerindeki beyaz, transparan denecek kadar ince kıyafeti, hiçbir şeyi saklayamazmış. Eğer selüliti filan olsa mutlaka belli edermiş. Yok, vallahi de yok... Baktım olacak gibi değil, daha yakından 'incelemek' istedim. Konser sonunda teknesine binerken Suada'nın iskelesinde yanına gidip "Merhaba" dedim. Önce, saçlarımı kestirdiğim için biraz sitem etti. Sonra her zamanki samimiyeti ve doğallığıyla boynuma sarıldı. Ajda'ya, olabilecek en yakın mesafedeydim artık... Ve test sonucu: Bu kadın, uzaylı olmalı! Seda Sayan haklı. İnsan yüzü, don lastiği değil ki her hafta gerdiresin. Ne kadar bıçak altına yatarsan yat, 'malzeme' iyi olmadıktan sonra hikaye. İnanmayan, gidip Ajda'ya bir sarılsın!

 

Onur Baştürk-Hürriyet Kelebek

LİVANELİ ALBÜMÜNDEN BİR ŞARKI DİNLEDİM

Zülfü Livaneli’nin müzikteki 50. yılı için hazırlanan albümün çalışmaları son sürat devam ediyor. Albümde tam 50 şarkı var.

Albümdeki şarkılardan birini önceki gün dinleme şansı buldum: Zor Yıllar. Funda Arar seslendirmiş. Nefis yorumlamış Funda... Diğer şarkıların da yeni hallerini meraktayım. Ama biraz daha bekleyeceğiz, albüm büyük olasılıkla sonbaharda çıkacakmış.

Cengiz Semercioğlu-Hürriyet Kelebek

HAKAN AKKAYA DEFİLESİNDEN ÜÇ İSİM...

Türkiye'de gördüğüm, izlediğim en çarpıcı defileyi, önceki akşam modacı Hakan Akkaya, Maslak Arena'da yaptı. Provokatif, seksi, sıra dışı, iddialı bir defileydi... Çünkü Marquis de Sade’ın sadizm edebiyata sokan “Sodom’un 120 Günü” adlı kitabından hareketle hazırlamıştı defileyi Hakan Akkaya.

Zincirler, tasmalar, kafesler, kırbaçlar, deriler üzerine bir de mekanın tamamı ve kreasyon simsiyah olunca Marquis de Sade’ın şatosunda zannettik kendimizi. Defileden sonra after party’de üç isimle konuştum. Çağla Şıkel: Defilenin baş mankeniydi. Giydiği kıyafete bayıldım, podyumda çok seksi duruyordu. Kimse iki çocuk annesi demez Çağla’ya... “Bunca yıldır podyuma çıkarım, beni en heyecanlandıran, en çok etkileyen, en beğendiğim defile bu oldu. Podyumda heyecandan eteğimin titrediğini hissediyordum” dedi.

 

Mesut Yar-Posta

SON DURUM ŞU..

Kiralık Aşk’ta (Star TV) gelinen son nokta şu; Kanal dizinin devamını istiyor. Yapımcı da dizinin devamından yana. İki taraf arasında böyle bir ortak lisan bulunmuş…

Peki, bu durumda dizinin devamına engel olacak bir şey var mı? Bana göre her dizinin yeni sezon hayalinde çıkabilecek standart pürüzler dışında hiçbir şey. O pürüzleri de taraflar kendi arasında halletsin artık..

Kısacası Kiralık Aşk yeni sezonda da Star TV’ye hayırlı olsun diyelim. Bu temennim en çok da dizinin cefakar fanları içindir!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseçmeler  yazarlar