UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

4.5G'LİLER MÜJDE!.. VODAFONE'NUN YENİ NESİL AKILLI TELEFONU SMART 7, MOBİL YAŞAMINIZDA YENİ BİR SAYFA AÇACAK!..

4.5G'LİLER MÜJDE!.. VODAFONE'NUN YENİ NESİL AKILLI TELEFONU SMART 7, MOBİL YAŞAMINIZDA YENİ BİR SAYFA AÇACAK!..

4.5G'LİLER MÜJDE!.. VODAFONE'NUN YENİ NESİL AKILLI TELEFONU SMART 7, MOBİL YAŞAMINIZDA YENİ BİR SAYFA AÇACAK!..

Türkiye’de herkesi akıllı telefon sahibi yapmayı hedefleyen Vodafone, şimdiye kadarki en üstün özelliklere sahip olan ve kendi markasını taşıyan yeni nesil akıllı cihaz serisi Vodafone Smart 7’yi 599 TL’den başlayan fiyatlarla  sunuyor.

Vodafone Smart 7 serisinin amiral ürünü olan Vodafone Smart pro 7, ultra hızlı ve kaliteli çekim yapan 16 MP arka, 8 MP ön kamerası, AMOLED teknolojisine sahip 5.5 inç WQHD ekranı, Gorilla Glass 3 teknolojisi sayesinde çizilme ve darbelere dayanıklı kasası ve 1.8 GHz 8 çekirdekli işlemcisi ile dikkat çekiyor. Serinin giriş seviyesi ürünü olan Vodafone Smart style 7 ise 5 inçlik HD IPS ekran, 8 MP arka ve 5 MP ön kamera, 2540 mAH kapasiteli pil ve hızlı şarj teknolojisi içeriyor.

Vodafone Smart 7 serisindeki telefonlara, 300 TL değerinde hediye içerikler ile ayda ek 9,9 TL’ye Digiturk Play Süper Lig Taraftar Paketi veya Digiturk Play Sinema Paketi gibi premium içerikler ve 24 ay boyunca aylık 1 GB’lık internet paketi de eşlik ediyor. Vodafone Smart 7 serisi, eski telefonunu getirenlere %70’e varan indirimlerle ve ayda 10 TL’den başlayan ek ödeme imkânlarıyla sunulacak.

Satışı 1 Haziran’da başlayacak Vodafone Smart style 7’ye herkesten önce sahip olmak isteyenlerse 25 Mayıs-1 Haziran arasında Getir’den sipariş vererek, cihaza 10 dakika içinde sahip olabilecekler.

Dijital Dönüşüm vizyonu doğrultusunda Türkiye’de herkese en uygun cihazların en cazip avantaj ve tekliflerle sunulmasının öncüsü olmayı hedefleyen Vodafone, şimdiye kadarki en üstün özellikli akıllı cihazlarından oluşan Vodafone Smart 7 serisini tanıttı. Vodafone’un Türkiye’deki 10. yılına özel olarak sunduğu, tamamı Vodafone 4.5G uyumlu Vodafone Smart 7 serisi, Vodafone’un global tecrübesini son teknolojilerle birleştiren 3 akıllı telefon ve 1 tabletten oluşuyor. Buna göre, giriş seviyesi bir akıllı telefon arayanlara Vodafone Smart style 7, orta-üst seviye akıllı telefon talep edenlere Vodafone Smart ultra 7 ve hem tasarımı hem de teknik özellikleriyle daha üst seviye bir akıllı telefon isteyenlere ise Vodafone Smart pro 7 sunuluyor. Seride ayrıca, 10.1 inç yüksek çözünürlüklü ekranıyla farklılaşan Vodafone Smart tab 7 tablet de yer alıyor. Vodafone, Türkiye’de öncüsü olduğu operatör markalı akıllı telefon pazarında çıtayı bir üst seviyeye taşıdığı yeni Vodafone Smart 7 serisini ön satışa özel 599 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sundu. Diğer yandan, 1 Haziran itibariyle, markası ne olursa olsun, çalışır durumdaki eski cep telefonunu getiren tüketiciler, Vodafone Smart 7 serisine yüzde 70’e varan indirimlerle sahip olabilecek.

“Vodafone Smart 7 serisi, 4.5G’li mobil yaşamımızda yeni bir sayfa açacak”

Vodafone Smart 7 serisinin tanıtımı için Vodafone Plaza’da düzenlenen toplantıda konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, yeni nesil teknolojilerle uyumlu akıllı cihaz penetrasyonunun artmasına önem verdiklerini ve bu alanda önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, şunları söyledi:

“4.5G ile dijital yaşamımıza yeni bir başlangıç yaptık. Bu yıl 4.5G’nin hizmete sunulması ile birlikte akıllı telefon satışlarının geçen yıla göre %12 artışla 17 milyona ulaşması bekleniyor. 4.5G kullanıcı sayısının artması ise ülkemizin Dijital Dönüşümü’nü hızlandırarak dünya dijitalleşme liginde üst sıralarda yer almamızı sağlayacak. Biz de Türkiye'de herkesin 4.5G kullanıcısı olmasını hedefliyor ve 4.5G teknolojisinde herkese en uygun cihazların en cazip avantaj ve tekliflerle sunulmasının öncüsü olmak istiyoruz. Bu hedefle, 4.5G uyumlu cihaz sayımızı son 1 yılda 3 katına çıkardık. Aralık 2015’te cihaz portföyümüzün tamamını 4.5G’ye geçirdik. Şimdi de tamamı 4.5G uyumlu yeni Vodafone Smart 7 serisiyle Türkiye’de herkesin 4.5G teknolojisinden yararlanabilmesi için önemli bir adım daha atıyoruz. Herkes en uygun fiyatlara en kaliteli akıllı telefonu alabilsin diye sunduğumuz Vodafone Smart 7 serisiyle global Vodafone deneyimimizi tüm abonelerimiz için erişilebilir kılma iddiamızı sürdürüyoruz. Her kesimden her kullanıcının ihtiyacını eksiksiz karşılayacak Vodafone Smart 7 ailesinin 4.5G’li mobil yaşamımızda yeni bir sayfa açacağına inanıyoruz.”

“Türkiye’deki 10. yılımızın şerefine yeni cihaz serimizi sunuyoruz”

Vodafone Smart 7 serisinde yer alan cihazların teknik özellikleriyle ilgili bilgi veren Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal ise şöyle konuştu:

“Vodafone olarak, geleceğin teknolojilerini herkes için erişilebilir kılma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vodafone’un Türkiye’deki 10. yılı şerefine herkesi akıllı telefon sahibi yapabilmek için hazırladığımız Vodafone Smart 7 serisini tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Teknik özellikleri açısından şu ana kadar sunduğumuz en üstün akıllı cihaz serisi olan Vodafone Smart 7; Vodafone Smart style 7, Vodafone Smart ultra 7 ve Vodafone Smart pro 7 olmak üzere 3 akıllı telefon ve Vodafone Smart tab 7 ile olmak üzere 1 tabletten oluşuyor. Üstelik sadece akıllı telefon veya tablet getirmekle kalmıyor, en son teknolojilere sahip Vodafone Smart 7 serisini herkes için erişilebilir kılmak amacıyla ‘Eskisini Getir, 4.5G’lisini Götür Kampanyası’ da düzenliyoruz. Bu sayede, marka ve modeli ne olursa olsun, çalışır durumdaki eski telefonunu getiren abonelerimiz, telefonlarını Vodafone Smart 7 serisindeki akıllı telefonlarla, %70’e varan indirimlerle yenileyebilecekler. Ailenin en stil sahibi üyesi Vodafone Smart style 7, bütçesine uygun bir akıllı telefon alma ihtiyacında olan abonelerimiz için geliştirdiğimiz, giriş seviyesi bir akıllı telefon. Ailenin en gelişmiş ürünü Vodafone Smart pro 7 ise telefonda dizi izlemekten profesyonel kalitede fotoğraf çekmeye, banka işlemlerinden haberleri takip etmeye, her işini telefonuyla halleden, akıllı telefonda hem yüksek kalite hem de şık tasarım arayan tüketicilerimize hitap ediyor.”

Akıllı telefonda üst seviye performans

Vodafone Smart 7 serisinin amiral ürünü Vodafone Smart pro 7, 16 MP arka ve flaşlı 8 MP ön kamerası, süper zumlama ve otomatik odaklama özelliği, 4K video kayıt seçeneği, çekim yaparken gecikme süresinin 0 saniye olması ve kamera açma - fotoğraf çekme arasında sadece 1 saniyelik süresi ile ultra hızlı ve kaliteli çekim yaparak, akıllı telefonunda profesyonel kameraya denk bir performans arayanlara çok güçlü bir alternatif sunuyor. 5.5 inç boyutu, WQHD çözünürlüğü ve AMOLED teknolojisi ile mükemmel ekran deneyimi sunan cihaz, hem ön ekranı, hem arka kapağındaki Gorilla Glass 3 teknolojisiyle çizilme ve darbelere karşı ekstra dayanıklılık sergiliyor. Quick Charge 3.0 teknolojisiyle yarım saat gibi bir sürede ultra hızlı şarj olarak 1 günlük kullanımı mümkün kılıyor. Arkasındaki parmak izi okuyucusu sayesinde tuş kilidi kolaylıkla açılan ve kişisel bilgileri koruyan cihaz, 3 GB RAM’i, 1.8 GHz 8 çekirdekli işlemcisi ve 32 GB dahili hafızası ile üst seviyede performans sunuyor. Vodafone Smart pro 7, hasar ve çalınmalara karşı güvence sağlayan Vodafone Koruma paketi seçeneğiyle de birlikte geliyor.

Hediye ve premium içeriklerle daha zengin akıllı telefon deneyimi

Vodafone Smart 7 serisinin giriş seviyesi akıllı telefonu Vodafone Smart style 7, 7,99 mm inceliği ve sadece 134 gr ağırlığıyla zarif bir tasarım olarak dikkat çekiyor. 1 GB RAM’e, 1.3 GHz 4 çekirdek işlemci hızına sahip olan cihaz, 8 GB dahili hafızası ve cihaz kutusu içerisinde hazır gelen 8 GB’lık hediye micro SD kartıyla geliyor. 8 MP arka ve 5 MP ön kamerasıyla her anı yakalama ve depolama olanağı sağlayan cihaz, 2540 mAh kapasiteli pili ve hızlı şarj özelliğiyle kısa sürede şarj oluyor ve uzun süre idare ediyor. Ultra inceliği, şık tasarımı ve 2 renk seçeneği ile her zevke hitap eden cihaz, 5 inçlik geniş HD IPS ekranıyla rahat ve kaliteli görüntü deneyimi sunuyor. Vodafone Smart style 7 ayrıca, hediye ve premium içerikleri ile kullanıcıların akıllı telefon deneyimini de zenginleştiriyor. Vodafone TV, GüvenliNet, Güvenli Depo (50 GB), Call+ ve Message+ ürünlerinden oluşan hediye içeriklerin değeri 300 TL'yi bulurken, aylık 1 GB internet hediyesiyle birlikte ayda ek 9,9 TL'ye sunulan premium içerik alternatifleri Digiturk Play Süper Lig Taraftar Paketi veya Digiturk Play Sinema Paketi’ni kapsıyor. Vodafone Smart style 7, gelişmiş özellikleri ile ön satışa özel 599 TL’den satışa sunuluyor.

Vodafone’dan her ihtiyaca uygun akıllı cihaz

Vodafone Smart 7 ailesinin orta seviye akıllı telefonu Vodafone Smart ultra 7 ise 5.5 inç full HD ekrana, 2960 mAH pil ömrüne, 2 GB RAM’e, 16 GB dahili hafızaya ve 8 çekirdek işlemci hızına sahip bulunuyor. 13 MP ön ve 5 MP arka kamerası bulunan cihaz, ön satışa özel 899 TL’den satışa sunulacak.

Diğer yandan, Vodafone Smart tab 7 tablet, güncel Android Marshmallow 6.0 sürümü, Vodafone 4.5G uyumu ve yüksek çözünürlüklü 10.1 inç WUXGA ekranı ile tüketici taleplerine ve ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Vodafone’un operatör markalı yeni tableti, Temmuz ayında vodafone.com.tr üzerinden ön satışa özel 699 TL’den satışa sunulacak.

Vodafone Smart style 7 akıllı telefon 1 Haziran’da resmi satışta

Vodafone Smart style 7 akıllı telefon 1 Haziran, Vodafone Smart ultra 7 ve Vodafone Smart pro 7 akıllı telefonlar 1 Temmuz, Vodafone Smart tab 7 tablet ise 1 Ağustos itibariyle tüm Vodafone Cep Merkezleri’nden ve vodafone.com.tr adresinden resmi satışa sunulacak. Vodafone Smart style 7’ye ayrıca, 25 Mayıs itibariyle vodafone.com.tr üzerinden ön satış kapsamında da sahip olunabilecek.

Vodafone Smart 7’ye herkesten önce sahip olmak isteyenler için Getir işbirliği

Vodafone Smart style 7’ye herkesten önce sahip olmak isteyen kullanıcılar, Vodafone’un Getir ile yaptığı işbirliği kapsamında, Getir’den sipariş verdiklerinde cihaza ön satış fiyatı olan 599 TL’den ve yaklaşık 10 dakika gibi kısa bir sürede bulundukları yere teslim edilecek şekilde sahip olabilecekler.

VODAFONE SMART 7'NİN BASIN TOPLANTISINDAN AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇN TIKLAYINIZ


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERVODAFONE  SMART 7  OPERATÖR