UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BARIŞ ARDUÇ İYİLİK ELÇİSİ OLDUĞU KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ'NİN DÜZENLENEN BALO GECESİNDE NEDEN GÖZYAŞLARINI TUTAMADIĞINI AÇIKLADI!..

BARIŞ ARDUÇ İYİLİK ELÇİSİ OLDUĞU KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ'NİN DÜZENLENEN BALO GECESİNDE NEDEN GÖZYAŞLARINI TUTAMADIĞINI AÇIKLADI!..

BARIŞ ARDUÇ İYİLİK ELÇİSİ OLDUĞU KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ'NİN DÜZENLENEN BALO GECESİNDE NEDEN GÖZYAŞLARINI TUTAMADIĞINI AÇIKLADI!..

Oyunculuğu kadar sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle de adından söz ettiren Barış Arduç, iki yıldır Kansersiz Yaşam Derneği'ne destek veriyor. “Kiralık Aşk”ın yıldız oyuncusu Barış Arduç, Kansersiz Yaşam Derneği’nin balosunda iyi niyet elçisi olarak yer aldı.

Özel davete eşi Sinem Ceceli ile katılan Mustafa Ceceli, şıklığıyla dikkat çekti. Muhabirin, gecenin en şık beyefendisi sizsiniz” iltifatı üzerine ünlü şarkıcı mütevazi bir tutum sergiledi ve “Sinem’e ayak uydurayım dedim.” Dedi.

Eşi Sinem’in kansersiz yaşam derneğinin yönetiminde olduğunu belirten Ceceli, Yeni albüm hazırlığı yaptığını belirtti.

Sinem Ceceli ise projeye destek veren herkese teşekkür ederek “güzel bir etkinlik olmasını diliyorum” dedi.

İkinci olarak mikrofonlarımızı “Kiralık Aşk” dizisinin Koriş’i Onur Büyüktopçu’ya uzattık. Normalde daha salaş ve spor giyindiğini söyleyen ünlü oyuncu, dernek için özen gösterdiğini söyledi. Kansersiz Yaşam Derneği’ne “Kiralık Aşk” dizi ekibi olarak destek olmaya çalıştıklarını belirtti.

“Arka Sokaklar”ın Hüsnü Çoban’ı Özgür Ozan, “Biz de elimizden geldiğince destek olmak, farkındalık yaratmak istedik.” Dedi.

Özel akşam için Berk Oktay ve Necip Memili ile kamera karşısına geçen Barış Arduç, “Kansersiz Yaşam Derneği çok güzel şeyler yapıyor. Zorlu bir süreci kolaylaştırmak adına ne yapılabilir diye çok konuşuluyor. İçinde yer aldığımız için gurur duyuyoruz. Bugün de balomuz var. Güzel geçeceğini umuyorum.” Dedi.

Arduç’a geçtiğimiz gün gerçekleşen Kansersiz Yaşam Derneği'nin basın toplantısında gözyaşlarını tutamadığı hatırlatılınca ünlü oyuncu şu açıklamayı yaptı: “Çocuklar üzerinden konuşuyoruz. Benim de kuzenimde öyle bir durum olduğu için durumla alakalı daha fazla empati kurabiliyorum. Bu durumla mücadele eden bütün çocuklar kendi ebeveynlerinden daha olgunlukla atlatıyorlar. Bu kadar ciddi mevzuda çok güçlü durabilen bir sürü Pırıl pırıl çocuğu görünce gururun verdiği hissiyat” açıklamasını yaptı.

Akif Yaman

KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ'NDE ÜNLÜLERLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ RÖPORTAJLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ BALOSU VİDEO 1!..

KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ BALOSU VİDEO 2!..


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13