UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TWITTER’DA BÜYÜK DEVRİM! MİLYONLARCA KULLANICI BU HABERE ÇOK SEVİNECEK!..

TWITTER’DA BÜYÜK DEVRİM! MİLYONLARCA KULLANICI BU HABERE ÇOK SEVİNECEK!..

TWITTER’DA BÜYÜK DEVRİM! MİLYONLARCA KULLANICI BU HABERE ÇOK SEVİNECEK!..

En sık kullanılan sosyal medya uygulamalarının başında gelen Twitter Gece Modu özelliği ile artık daha kullanıcı dostu bir görünüme sahip olacak.

Sosyal medya uygulamaları kullanıcılarından gelen geri dönüşler sayesinde her geçen gün daha iyi bir noktaya doğru gidiyor. Özellikle Facebook ve Twitter kullanıcılarını oldukça fazla dinliyor ve eksiklikleri hemen giderme yolunu seçiyor. Bir süredir iOS platformunda denemeye başlanan Twitter Gece Modu özelliği gelen bilgilere göre tüm platformlar için hazırlanmaya başladı.

TWİTTER GECE MODU ÖZELLİĞİ BİZE NE SUNACAK?

Bildiğiniz gibi Twitter beyaz bir zemin üzerinde çalışıyor ve bu geceleri gözün daha fazla yorulmasına sebep oluyor. Bunun yanında enerji verimliliği tarafında da Twitter pek sevilen bir uygulama değil. Bu özellik sayesinde beyaz zemin siyah renge kavuşacak ev hem gözümüz yorulmayacak hem de özellikle AMOLED ekran kullanıcılarının Twitter kullanırken pil güçleri de korunmuş olacak. Özelliğe kısa süre içinde kavuşacağımızı düşünüyoruz. Zira görüldüğü üzere Android işletim sisteminde de program oldukça başarılı çalışıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtwitter  teknoloji  yenilik