UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEYAZ GECE DİZİSİNDE YENİ KRİZ!.. GÖKÇE BAHADIR NEDEN KADRODIŞI KALDI?.. DETAYLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..

BEYAZ GECE DİZİSİNDE YENİ KRİZ!.. GÖKÇE BAHADIR NEDEN KADRODIŞI KALDI?.. DETAYLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..

BEYAZ GECE DİZİSİNDE YENİ KRİZ!.. GÖKÇE BAHADIR NEDEN KADRODIŞI KALDI?.. DETAYLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..

UÇANKUŞ TV'NİN 2 KADIN ARASINDA PROGRAMININ HABERİNE GÖRE  GÖKÇE BAHADIR, KADİR DOĞULU’NUN YANINDA OLGUN KALDI. YAPIM ŞİRKETİ KADİR DOĞULU’YU SEÇTİ, AYNI YAŞTA OLAN GÖKÇE’DEN VAZGEÇTİ

Cansu Dere'nin geçen eylül ayında tanıtımları dönen kod adı Leyla olan “Beyaz Gece” dizisindeki başrol oyuncusu değişmişti. Dizinin başrolü Leyla Aydın karakteri Gökçe Bahadır'ın olmuştu. Gökçe Bahadır son olarak Hatırla Gönül dizisinde seyirciyle buluşmuştu. Geçen sezon Beyaz Gece'de uzun süre Cansu Dere'ye partner bulunamamıştı.
Bir süre sonra Birkan Sokullu'yla el sıkışılmış, Çekimler bu yıla kalınca da Birkan Sokullu beklemek yerine Hayat Şarkısı dizisinin kadrosuna katılmıştı.. 
Senaryosunu Deniz Akçay’ın yazdığı, Mesude Eraslan’ın yöneteceği Beyaz Gece'de bu kez Gökçe Bahadır'a başrolde Kadir Doğulu eşlik edeceği öğrenilmişti. Kadir Doğulu bu sezon Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisinde Mehmet Giray Han’ı canlandırıyordu. Dizideki rolü 26. Bölümde biten Kadir Doğulu, Beyaz Gece projesiyle anlaştı.

GENÇ PARTNER ARANIYOR

Kadir Doğulu ile Gökçe Bahadır, proje için ilk toplantıları bile yaptı. Uçankuş TV’nin “İki Kadın Arasında” programının haberine göre her ikisi de 34 yaşında olan Kadir Doğulu ile Gökçe Bahadır’ın yan yana yakışmayacağı görüşü ağır bastı. Sosyal medyadan gelen yorumları dikkate alan yapım şirketi tercihini Kadir Doğulu’dan yana kullandı ve Gökçe Bahadır’ın yakışıklı oyuncunun yanında olgun duracağına karar verdi. Kadir Doğulu’ya aralarında Hazar Ergüçlü’nün de olduğu daha genç görünen bir partner aranıyor.

Kadir Doğulu, şu günlerde yeni dizisi için hazırlık yapıyor. Yeni projeleri değerlendirmeye alan Gökçe Bahadır ise sık sık paylaştığı şarkı ve dans videolarıyla dikkat çekiyor.

GÖKÇE BAHADIR'LA İLGİLİ HAZIRLADIĞIMIZ VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGÖKÇE BAHADIR  BEYAZ TV  KADİR DOĞULU