UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞİLİLİ GENÇ ADAMDAN İLGİNÇ İNTİHAR GİRİŞİMİ!.. ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU VE KENDİNİ ASLANLARA YEM ETTİ!..

ŞİLİLİ GENÇ ADAMDAN İLGİNÇ İNTİHAR GİRİŞİMİ!.. ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU VE KENDİNİ ASLANLARA YEM ETTİ!..

ŞİLİLİ GENÇ ADAMDAN İLGİNÇ İNTİHAR GİRİŞİMİ!.. ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU VE KENDİNİ ASLANLARA YEM ETTİ!..

Güney Amerika ülkesi Şili'nin başkenti Santiago'daki bir hayvanat bahçesi, kan donduran bir olaya sahne oldu.

Cumartesi günü Şili'nin Santiago şehrinde bulunan hayvanat bahçesinde meydana gelen olayda, yerel medyada ismi Franco Luis Ferrada Roman olarak açıklanan 20 yaşındaki adam intihar girişimi için çok sıradışı bir yöntem seçti. Çırılçıplak soyunan Roman, aslanların bulunduğu kafesin içine girdi. Kafeste bulunan aslanların darbelerine maruz kalan adam ağır yaralı olarak kafesten kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan 20 yaşındaki gencin sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

ASLANLAR İLK BAŞTA GENÇ ADAMLA OYNADI

Hayvanat bahçesinde bulunan ziyaretçilerin şaşkın ve korku dolu bakışları arasında çırılçıplak soyunan genç adam, güvenlik bariyerlerini aşarak aslanların bulunduğu kafese atladı. Aslanların kafesine dalan genç adamın üzerine atladığı, yere yatırdıkları Roman ile oynamaya başladığı görgü tanıklarınca dile getirildi. Durumdan haberdar edilen hayvanat bahçesi görevlileri, genç adamın hayatını kurtarmak için iki aslana ateş ederek öldürdü.

HIZLI ETKİ EDECEK YATIŞTIRICI OLMADIĞI İÇİN ASLANLAR ÖLDÜRÜLDÜ

Hayvanat bahçesi müdiresi Alejandra Montalva, genç adamın hayvanat bahçesine ziyaretçi olarak girdiğini, biri dişi biri erkek aslanın ölümünün kendisini derinden etkilediğini söyledi. Montalva, aslanlara çok hızlı etki edecek bir yatıştırıcı bulunmadığı için hayvanların genç adamı parçalamasının önüne geçmek adına öldürüldüğünü açıkladı. Montalva, "Hayvanat bahçemizin bu gibi durumlar için bir protokolü var. İnsanların hayatları bizler için çok önemli." ifadeleriyle yaşananlar karşısındaki bakış açılarını dile getirdi.

KAFESİN İÇİNDE BAĞIRARAK DİNİ SÖZLER SÖYLEDİ

Şili radyosu Bio Bio'ya konuşan görgü tanığı Cynthia Vasquez, hayvanat bahçesindeki güvenlik görevlilerinin harekete geçmekte ağır davrandığını, aslanların kafese dalar dalmaz genç adama saldırmadığını vurguladı. Vasquez, 20 yaşındaki Roman'ın kafesin içinde bağırarak dini sözler söylediğini ifade etti. Vasquez; "Genç adam kafese yukarıdan girdi. Aslanlar adamla oynamaya başladı, daha sonra adama saldırdılar." dedi.

GİYSİLERİNİN CEBİNDEN İNTİHAR NOTU ÇIKTI

Şili'de yayın yapan bir haber kanalı, Ferrada Roman'ın elbiselerinin cebinde bir intihar notu bulunduğunu açıkladı. Genç adamın intihar notunda, kıyamete dair göndermelerde bulunan ifadelerin canına kıyma girişiminin altında yatan sebep olabileceği iddia edildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSILI  INTIHAR  ILGINC INTIHAR GIRISIMI  ASLAN