UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR DÖNEMİN ÜNLÜ TRT SPİKERİ HASTANEYE KALDIRILDI! AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..

BİR DÖNEMİN ÜNLÜ TRT SPİKERİ HASTANEYE KALDIRILDI! AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..

BİR DÖNEMİN ÜNLÜ TRT SPİKERİ HASTANEYE KALDIRILDI! AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..

Bir dönemin ünlü TRT spikerlerinden Müge Oruçkaptan fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

İstinye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan spiker Müge Oruçkaptan’ın sağlık durumu ile ilgili Twitter’dan bilgi veren ses sanatçısı Onur Akay, “Müge Oruçkaptan İstinye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve 535’e yükselen şekerini düşürmeye çalışıyorlar. Canım dostum kısa sürede iyileşiyorsun ve seninle yeniden TV programları sunuyoruz.” notunu yazarak usta sunucunun hastanede çekilen fotoğrafını paylaştı.

Türkiye’nin tecrübeli bayan oyuncularından biri olan Müge Oruçkaptan, 1957 yılında Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu, Gazi Üniversitesi Teknoloji Eğitimi Seramik Bölümü mezunudur. Oyunculuğun yanı sıra Müge Oruçkaptan; seslendirme sanatçılığı ve sunuculukta yapmaktadır.

Sunuculuk hayatına TRT’de başlayan Oruçkaptan, daha sonra özel televizyon kanallarında sunuculuk yapmaya devam etti. Güzel oyuncu; ‘Bücür Cadı’, ‘Süper Baba’, ‘İki Aile’ ve ‘Mirasyediler’ gibi bir çok dizi ve filmlerde rol almıştır.

Başarılı oyuncu son dönemlerde bir farklılık yaparak ekranlardan tiyatroya geçip çok bilinen bir oyunda Çığır Sahne’de oynamıştır. Ayrıca Otel İstanbul filminin müzik yapımcılığını da yapmıştır.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmüge oruçkaptan