UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞ ADAMI DONALD TRUMP'IN SERVETİ DUDAK UÇUKLATTI!...

İŞ ADAMI DONALD TRUMP'IN SERVETİ DUDAK UÇUKLATTI!...

İŞ ADAMI DONALD TRUMP'IN SERVETİ DUDAK UÇUKLATTI!...

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçilerin aday adayı iş adamı Donald Trump, kişisel gelir beyanı belgelerini ABD Federal Seçim Komisyonuna (FEC) sunduğunu açıkladı.

Trump'ın resmi seçim sitesinden yapılan açıklamada, ABD başkanlığına adaylığını geçen yılın haziran ayında duyuran ve yıllık gelir beyanını da bir sonraki ay FEC'e ibraz eden iş adamının bu yılki beyanını da kuruma sunduğu belirtildi.

Açıklamada, geçen seneki beyandan bu yana Trump'ın kişisel gelirinin 190 milyon dolar artış gösterdiği bildirilirken, kişisel kazancının da 557 milyon doların üzerinde olduğu kaydedildi.

Geçen yılın temmuz ayında ibraz edilen beyandan bu yana Trump'ın net servetinin de arttığına işaret edilen açıklamada, iş adamının servetinin 10 milyar doların üzerinde olduğu iddia edildi.

Açıklamada, ABD başkanlık yarışında Demokratların aday adayı Bernie Sanders'ı da eleştiren Trump, "104 sayfalık kişisel gelir beyanımı herhangi bir uzatma süresi talep etmeden ibraz ettim. Bernie Sanders ise kısa beyanı için ek süre istedi. İşte bu bir iş adamıyla, hep konuşan ama hiç eylemde bulunmayan ve Amerikan halkını uzun süredir yüzüstü bırakan politikacılar arasındaki farkı gösteriyor" ifadesini kullandı.

Öte yandan, Trump'ın vergi iadesi beyannamesini açıklayıp açıklamayacağı merakla bekleniyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdonald trump  servet  abd