UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YOLA ÇIKACAK OLANLAR DİKKAT!.. BU YOLLAR 24 MAYIS'A KADAR TRAFİĞE KAPALI!..

YOLA ÇIKACAK OLANLAR DİKKAT!.. BU YOLLAR 24 MAYIS'A KADAR TRAFİĞE KAPALI!..

YOLA ÇIKACAK OLANLAR DİKKAT!.. BU YOLLAR 24 MAYIS'A KADAR TRAFİĞE KAPALI!..

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Dünya İnsani Zirvesi nedeniyle bu sabahtan itibaren trafiğe kapatılan yollara ilişkin açıklama yaptı.

23-24 Mayıs’ta Şişli’deki İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek ‘Dünya İnsani Zirvesi’ nedeniyle alınacak emniyet ve trafik tedbirleri kapsamında, bu sabah 07.00’den itibaren tedbirlerin bitimine kadar bazı yollar araç trafiğine kapatıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle:

“Taşkışla Caddesi, Mete Kavşağından Kadırgalar Adil Baba Kavşağına kadar çift yönlü olarak kapatılarak, akım Asker Ocağı Caddesinden Divan Kavşağı istikametine yönlendirilecektir. Gümüş Caddesi, Harbiye Ordu Evi Işıklardan Adil Baba Kavşağına kadar çift yönlü kapatılarak, akım Halaskargazi Caddesi istikametine yönlendirilecektir. Mim Kemal Öke Caddesi, Vali Konağı Caddesi girişinden Adil Baba Kavşağı ve Abdi İpekçi Caddesine kadar çift yönlü olarak kapatılarak, akım Abdi İpekçi Caddesi ve Vali Konağı Caddesine yönlendirilecektir. Kadırgalar Caddesi, Bayıldım Caddesi girişinden Mim Kemal Öke Caddesine kadar kapatılarak, akım Bayıldım Caddesine yönlendirilecektir. Bomonti, Dolmabahçe Tünel girişinden kapatılarak, akım Bayıldım Caddesine yönlendirilecektir. 23-24 Mayıs 2016 tarihlerinde Fındıklı Işıklardan Dolmabahçe istikameti kapatılarak, akım geri çevrilerek Karaköy istikametine yönlendirilecektir.”

İHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERYOL  TRAFİK  İSTANBUL