UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YEŞİLÇAM’IN SULTANI TÜRKAN ŞORAY, BORÇLARINI ÖDEYEBİLMEK İÇİN SERVET DEĞERİNDE HANGİ MALINI SATTI?..

YEŞİLÇAM’IN SULTANI TÜRKAN ŞORAY, BORÇLARINI ÖDEYEBİLMEK İÇİN SERVET DEĞERİNDE HANGİ MALINI SATTI?..

YEŞİLÇAM’IN SULTANI TÜRKAN ŞORAY, BORÇLARINI ÖDEYEBİLMEK İÇİN SERVET DEĞERİNDE HANGİ MALINI SATTI?..

Yeşilçam’ın sultanı Türkan Şoray, Bebek’teki muhteşem deniz manzaralı villasını geçen şubat ayında satışa çıkarmıştı. Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal’la çektiği “Uzaklarda Arama” filmi gişede batan ve sadece 5 haftada 87 bin 7 kişi tarafından izlenmişti.

Türkan Şoray, yıllar sonra yönetmenlik yaptığı “Uzaklarda Arama” filminin vizyonda kısa süre kaldığını söylemiş ve Haksız rekabet, yanlış zamanda vizyona girdik” demişti. Yağmur Ünal da annesini desteklemişti. Türkan Şoray, film yüzünden yaptığı borçlarını ödemek için hiç istemese de evini satışa çıkarmıştı. Piyasada konuşulan evin 15 milyon TL’ye satışa çıkarıldığı iddiasını yalanlayan Türkan Şoray, “Benim evimin fiyatı o kadar az değil, 15 milyon dolar” demişti. Ünlü oyuncu, 4 ay sonra nihayet evini 10.5 milyon dolara sattı. Usta oyuncu aldığı paranın 6 milyon dolarıyla Tarabya’da bir sitede yeni bir villa aldı. Geri kalan 4,5 milyon dolarla da “Uzaklarda Arama” filmi nedeniyle yaptığı borçları ödedi.

Türkan Şoray’ın Bebek’teki muhteşem evi zamanın ünlü isimlerinden Rüçhan Adlı’yla yaşadığı 20 yıllık aşkın hediyesiydi. Türkan Şoray ve Rüçhan Adlı 22 yıl süren bir aşk yaşamış, aynı evde yaşamış ancak Rüçhan Adlı evli olduğu için nikâh masasına oturamamıştı. Cihan Ünal ile olan evliliği boyunca Türkan Şoray, bu villada yaşamamış. Ama ayrıldıklarında Türkan Şoray yine bu eve dönmüştü. Ancak, Rüçhan Adlı'nın vefatından sonra ikinci evliliğinden olan torunları, Türkan Şoray'dan oturduğu yıllara karşılık pay talep etmişler ve evin yarı fiyatını Türkan Şoray’dan almayı başarmışlardı. Rüçhan Adlı, evin sadece yarısının tapusunu Türkan Şoray’a verdiği için ünlü sanatçı, o dönem evin tamamına sahip olmak için çok sayıda reklam ve projede çalışmak zorunda kalmış, kazandığı parayı Rüçhan Adlı’nın torunlarına ödemişti.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!..

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTÜRKAN ŞORAY  VİLLA  REKOR