UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GENÇ KEMAN SANATÇISI OKAN ARIKAN'IN ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN KİŞİ, DAHA ÖNCE DE DAVALIK OLMUŞ!..

GENÇ KEMAN SANATÇISI OKAN ARIKAN'IN ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN KİŞİ, DAHA ÖNCE DE DAVALIK OLMUŞ!..

GENÇ KEMAN SANATÇISI OKAN ARIKAN'IN ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN KİŞİ, DAHA ÖNCE DE DAVALIK OLMUŞ!..

Oyuncu Göksu Başaran, Bağdat Caddesi'nde Okan Arıkan’ın ölümüne neden olan sürücünün kendisini de aracıyla sıkıştırıp tehdit ettiğini ve şikayeti üzerine dava açıldığını söyledi.

Bağdat Caddesi’nde aşırı süratli bir otomobilin kaldırımda yürürken çarptığı 28 yaşındaki keman sanatçısı Okan Arıkan, hayatını kaybettiği yerde anıldı. Anmaya katılan oyuncu Göksu Başaran, aynı şoförün kendisini de trafikte sıkıştırıp çarptığını, şikâyetçi olduğunu ve dava açıldığını söyledi.

İstanbul’un lüks semti Bağdat Caddesi’nde gece yarısı trafik canavarına kurban giden 28 yaşındaki keman sanatçısı Okan Arıkan’ın yaşamını yitirdiği yerde önceki gün anma gerçekleştirildi. Ailesi, arkadaşları ve sevenlerinin katıldığı etkinlikte, hem Arıkan hem de o bölgede bugüne kadar hayatını kaybeden gençler için adalet istendi.

‘TAKİP ETMEYE BAŞLADI’

Anmada, cinayet gibi kazayla ilgili çarpıcı bir gerçek de ortaya çıktı. Anma etkinliğine katılan oyuncu Göksu Başaran, Arıkan’ın ölümüne neden olan sürücünün bir süre önce Bağdat Caddesi’nin paraleli olan sahil yolunda, kendisini aracındayken sıkıştırdığını ve arkadan çarptığını, sonra da hakaret ve tehditler savurduğunu iddia etti.

155’i arayıp yardım istediğini söyleyen Başaran, şöyle devam etti: “Şahsın aynı kişi olduğunu plakayı basında görünce anladım. Karakoldaki ifade tutanağıma baktım, aynı kişiydi. Gece arabamla evime giderken takip etmeye başladı, yolda sıkıştırdı. Sonra da aracıma arkadan çarptı. İnip yanıma geldi ve niye durmadığımı sorarak hakaretler savurdu. Polisi aradım. O sırada geçen ekip arabası hiçbir şey yapmadı. Onlarla konuşup gitti, bana sormadı bile. Ben de karakola gidip şikâyetçi oldum. Dava açıldı, avukatım ilgileniyor.”

‘ÇOK HIZLIYDI’

O gece Arıkan’ın yanında bulunan Cansu Köşker de olay anını şöyle anlattı: “Karşı kaldırımdan evime doğru gidiyordum. Sonradan Okan olduğunu öğrendiğim kişi karşı kaldırımda giderken bana seslendi. Bir otelin ismini sordu, duyamadım. O da caddeye baktı ve karşıya geçti. 1-2 adım önümde durdu. Daha ikinci cümleyi kurmadan araba çok hızlı bir şekilde geldi ve Okan’ı alıp götürdü.”

Sorel Dağıstanlı / Habertürk

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERokan arıkan  trafik terörü