UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL'DA KONTROLDEN ÇIKAN TIR DEHŞET SAÇTI: 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 6 KİŞİ YARALANDI!..

İSTANBUL'DA KONTROLDEN ÇIKAN TIR DEHŞET SAÇTI: 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 6 KİŞİ YARALANDI!..

İSTANBUL'DA KONTROLDEN ÇIKAN TIR DEHŞET SAÇTI: 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 6 KİŞİ YARALANDI!..

Sancaktepe'de kontrolden çıkan bir TIR, çok sayıda araca çarptı. Kazada 6 kişi yaralanırken, TIR'ın sürükleyerek duvara sıkıştırdığı araçta bulunan bir kadın ise hayatını kaybetti.

Sancaktepe Samandıra'da Yakacık Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan ve sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen 34 BLD 83 plaklı TIR, kontrolden çıkarak çok sayıda araca çarptı. Son olarak 34 GT 8249 plaklı aracı önünde sürükleyen ve duvara sıkıştıran TIR, trafikte dehşet dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Kazanın ardından TIR'ın duvara sıkıştırdığı araçta bulunan henüz kimliği tespit edilemeyen bir kadın araçta sıkışarak hayatını kaybetti. 20'nin üzerinde aracın hasar gördüğü kaza esnasında 6 vatandaş yaralandı. Yaralı vatandaşlar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazaya neden olan ve yaralanan TIR'ın şoförü de sağlık ekipleri tarafında hastaneye kaldırılırken, araçta sıkışarak hayatını kaybeden kadının cenazesi ise itfaiyenin çalışmaları sonucunda araçtan çıkartılarak Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna gönderildi.

YARALILAR TEDAVİ ALTINA ALINDI

Olayın şokunu yaşayan kazazede vatandaşlar ise “TIR kontrolden çıkarak araçlara çarpmaya başladı. Kazada çok sayıda kişi yaralandı” dedi.

Kaza nedeniyle uzun süre trafiğe kapatılan Yakacık Caddesi ise yapılan çalışmalar sonrası tekrar trafiğe açıldı.

Kazada yaralanan vatandaşlar, kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alınırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!..

İHA - DHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTIR  KAZA  SANCAKTEPE