UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FERHAT GÜNEYLİ, İKİNCİ ALBÜMÜNDE MÜZİĞİN YAŞAYAN EFSANELERİNDEN SELDA BAĞCAN İLE DÜET YAPTI!..

FERHAT GÜNEYLİ, İKİNCİ ALBÜMÜNDE MÜZİĞİN YAŞAYAN EFSANELERİNDEN SELDA BAĞCAN İLE DÜET YAPTI!..

FERHAT GÜNEYLİ, İKİNCİ ALBÜMÜNDE MÜZİĞİN YAŞAYAN EFSANELERİNDEN SELDA BAĞCAN İLE DÜET YAPTI!..

Ferhat Güneyli ,'İşte Gidiyorum' adını taşıyan ikinci albümünü Majör Müzik etiketiyle piyasaya çıkardı.Albümünü babası Mehmet Güneyli'ye  adayan sanatçı, çıkış şarkısında  Selda Bağcan ile düet yaparken ilk klibini de bu  parçaya çekti.

Ferhat Güneyli 'İşte Gidiyorum'albümünde müziğin yaşayan efsane ismi Selda Bağcan ile birlikte stüdyoya girerek düet yaptı.Bağcan,ayrıca  Atina'da çekilen parçanın klibinde de Güneyli'yi yalnız bırakmayıp kamera karşısına geçti.

Albümde yer alan 11 eserden 6'sının bestesini yapan sanatçı albümünde,Yusuf Hayaloğlu,Ziya Aslan,Nimet Erişen ve Fuat Doğan'ın şiirlerini besteledi.  Ahmet Kaya'nın son zamanlarını anlatan Yusuf Hayaloğlu'nun 'İşte Gidiyorum'adlı şiirinin  bestesini de Güneyli yaptı.

'Kaçak Sevdam' adlı eserin hem söz hem de müziğinde kendi imzası bulunan Güneyli, albümünde Madımak Katliamında hayatını kaybeden Hasret Gültekin'e ait olan 'Dağlar,Yarim Senden Ayrılalı'adlı türkülere yer verdi.

Ferhat Güneyli'ye albümünde destek veren Selda Bağcan,  Nevzat Çelik'in şiiri 'Sıcak Saklayın Gecelerimi'nin de  bestesini yaptı.

Albümün düzenlemesini yapan müzik dünyasının başarılı aranjörü Osman İşmen, Güneyli'ye şiiri Ziya Aslan'a ait 'Yıkılırsa İnsan' adlı bestesini de hediye etti. Atina'da çekilen ilk klibin yönetmenliğini ise Hasan Kuyucu yaptı.

Albüme Usta Müzisyenler Erdinç Şenyaylar,İsmail Soyberk, Murat İşmen, Çağdaş Oruç, Ali Yılmaz, Şenova Ülker, Ertan Tekin, Eyüp Hamiş, Mustafa Süder, Hakkı Çakar ve Özcan Yılmaz eşlik etti.

KLİBİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSELDA BAĞCAN  FERHAT GÜNEYLİ