UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SURVIVOR, PARAMPARÇA, KIRGIN ÇİÇEKLER SAVAŞI!.. “RENKLİ SAYFALAR” İLE “SÖYLEMEZSEM OLMAZ” ARASINDA İPLER GERİLDİ, DAHA DA GERİLECEK GİBİ!..

SURVIVOR, PARAMPARÇA, KIRGIN ÇİÇEKLER SAVAŞI!.. “RENKLİ SAYFALAR” İLE “SÖYLEMEZSEM OLMAZ” ARASINDA İPLER GERİLDİ, DAHA DA GERİLECEK GİBİ!..

SURVIVOR,  PARAMPARÇA, KIRGIN ÇİÇEKLER SAVAŞI!.. “RENKLİ SAYFALAR” İLE “SÖYLEMEZSEM OLMAZ” ARASINDA İPLER GERİLDİ, DAHA DA GERİLECEK GİBİ!..

Total ve AB grubunda geçtiğimiz haftaya oranla sıralama değişmemiş, pazartesi günlerinin muhteşem 3’lüsü “Survivor”, “Kırgın Çiçekler” ve “Paramparça”, her iki grupta da bu hafta da ilk 3’te yer almış...

Hem totalde hem AB grubunda zirvede bulunan “Survivor”; totalde 7.65 rating 22 share, AB’de ise 8.58 rating 24 share alarak bu hafta da ilk sırayı kimselere bırakmamış...

Her iki grupta bu hafta da 2. sırada bulunan “Kırgın Çiçekler” ise totalde 6.80 rating 18 share, AB’de 5.76 rating 15 share almış. Dizinin özellikle AB grubundaki 0.50 rating’lik artışı da dikkatlerden kaçmıyor...

Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’lı “Paramparça” ise totalde 5.59 rating 14 share, AB’de ise 4.91 rating 12 share alarak her iki grupta da 3. sırada bulunuyor. Total grubunda rating-share’lerinde bu hafta yükselişe geçmeyi başaran dizi, AB grubunda ise 0.80 rating’lik artış içerisine girmeyi başarmış. Her iki grupta da yükselişe geçmeyi başaran dizi, ayrıca reklamcılar için önem değeri yüksek olan ABC1’de 6.28 rating 16 share alarak 2. sırada bulunmasıyla dikkat çekiyor...

“RENKLİ SAYFALAR” İLE “SÖYLEMEZSEM OLMAZ” ARASINDAKİ RATING SAVAŞI!

İzdivaçlar arasındaki rekabet, feci bir kavga ve tartışmaya gitmiş ve geçtiğimiz günlerde ise durulmuştu.

Şimdi ise ekrandan gelen “hava” yeni bir rating savaşının eşiğinde olduğumuzu gösteriyor.

Özellikle dünkü sonuçlardan sonra!..

Çünkü!

Son günlerde “Renkli Sayfalar”(Kanal D) ile “Söylemezsem Olmaz” (Beyaz TV) sunucuları arasında “ince” göndermelerle dolu bir ortama şahit oluyorduk.

Ve dün...

Dün, Söylemezsem Olmaz, yayında yoktu!..

Beyaz TV’de Söylemezsem Olmaz’ın yayında olmadığı gün, Kanal D’deki Renkli Sayfalar, bir anda ratingini iki katına çıkarmış ve nihayet istediği rakamlara ulaşmış.

Bu durum kavganın fitilini daha da ateşleyecek gibi...

Ve Söylemezsem Olmaz bugün tekrar canlı yayına başladı.

Dakikalık rating sistemine kendi istekleriyle girmedikleri(Beyaz TV) için Söylemezsem Olmaz’ın aldığı izlenme payları şu anda tablolara yansımıyor. Ama 2-3-4 civarında dolaştığı biliniyor.

Yani böyle olunca, o programın izlenme payları doğrudan Renkli Sayfalar’a gitmiş.

Bugün ise her ikisi de, her iki program da, yayında!..

Kanal D tarafında ince göndermeler devam ediyor, Beyaz TV tarafında ise “Perşembe’den itibaren görürsünüz” söylemleri var.

Hatta, Beyaz TV’deki bazı sunucuların, Kanal D’deki sunucuları mahkemeye verdiği bile söyleniyor.

Yani ipler gerilme ötesi, kopmuş.

Önümüzdeki günlerde iki programda da daha da sertleşen karşılıklı yayınlar-haberler görürsek şaşırmayacağız.

Renkli Sayfalar’da iki deneyimli isim Müge Dağıstanlı(Posta) ve Gülşen Yüksel(Vatan) var.

Söylemezsem Olmaz’da ise Lerzan Mutlu, Bircan İpek ve Sinan Özedincik (Sabah) var.

Aslında basında, Sabah grubu ile Posta-Hürriyet grubunun karşılıklı atışmalarına sürekli şahit oluyoruz. Zaten Kanal D ile Beyaz TV de aynı şekilde, ayrı köşelerde!..

Belli ki bu atışma artık magazin düzeyinde de olacak.

Bu arada bu programların, Ramazan ayının başlayacağı 6 Haziran’dan önce, 3 Haziran’da tatile gireceği söyleniyor ama yine de o güne kadar iki hafta var!..

Umarız, sınırları rekabet düzeyine uygun olur ve seyirciyi de rahatsız edebilecek noktalara ulaşmaz.


DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN "RATING ANALİZİ" PROGRAMINDA YAPILAN ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERrating  tv  analiz