UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ, PARTİSİNİN GRUP TOPLANTISINDA KONUŞMASINA DEVAM EDİYOR!..

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ, PARTİSİNİN GRUP TOPLANTISINDA KONUŞMASINA DEVAM EDİYOR!..

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ, PARTİSİNİN GRUP TOPLANTISINDA KONUŞMASINA DEVAM EDİYOR!..

Bahçeli'nin konuşmasına devam ediyor..

Diyabilirsi talihsizlik ölümün diğer adıdır. Türklük asırlar boyunca özgürlüğüne sımsıkı sarılmıştır. Türk milleti yüzyıllarca destan olup dilden dile okunmuştur. Bu nedenle tarihe yön vermiştir. Türk milleti tarihin yüz akı ve ta kendisidir. Sevindiğimiz kadar üzüldüğümüz, fetihlerimiz kadar fetret devirlerine mahkum olduğumuz gerçektir.

Felaketlere tahammülü kalmamış olanların uyandırılması milliyetçiler için artık kaçınılmaz hale gelmiştir. İşte 19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal ile başlayan süreç inancın ifadesi olmuştur. Samsun'dan başlayan bu mücadele süreci Erzurum ve Sivas Kongreleri ile anlam kazanmıştır.

Ne yazık ki gaflet ve delalet içindeki yöneticilerin varlığı hepimizi endişelendirmektedir. 19 Mayıs 1919 ruhunun manası hepimiz için daha da önem kazanmıştır. Tarih tekerrür etmektedir. Yabancı devlet adamlarının milli meselelerimize küstahça müdahale ettiklerine şahit oluyoruz. Direktifler yağdırdıklarını bir kez daha görüyoruz. AB'nin vize için terörle mücadelemizi engelleme amacında olduklarını ibretle izliyoruz.

Önümüzdeki perşembe günü 97. yıldönümünü idrak edeceğimiz Atatürk ve arkadaşlarının Samsun'a ayak basışı tarihimizi değiştirmiştir. 19 Mayıs 1919'da kötümserliğin kepenkleri indirilmiş, acziyetin kapakları örtülmüştür. Bu ses hala Samsun kıyılarında çınlamaktadır. 19 Mayıs denilince korkanlar aşılması gereken engellerdir. MHP'nin gayesi de budur. Milli değerlerimizi rencide etmek isteyenler karşı cephemizdedir. Milletin istiklalini, vatanın kutsiyetini gölgelemeye çalışan emelleri bugün farklı şekilde boy göstermektedir. IŞİD, PKK, paralel çürümüşlük farklı cephesidir.

IŞİD'in 19 Mayıs'ta terör eylemleri yapacağı belirtilmiştir. Beklentim terör saldırıları ile ilgili tedbirlerin eksiksiz alınmasıdır.

Nefesimizi kesmek isteyenlerin kökünü kuruturuz. Adımısı silmeye çalışanın iki cihanda da yakasından tutarız. Çünkü biz Türk milletiyiz. Sanmasınlar ki 19 Mayıs şuuru bitti. Sanmasınlar ki Samsun'a çıkanlardan eser kalmadı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdevlet bahçeli  mhp