UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KENAN İMİRZALIOĞLU İLE SİNEM KOBAL DÜĞÜNÜN ARDINDAN İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ!..

KENAN İMİRZALIOĞLU İLE SİNEM KOBAL DÜĞÜNÜN ARDINDAN İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ!..

KENAN İMİRZALIOĞLU İLE SİNEM KOBAL DÜĞÜNÜN ARDINDAN İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ!..

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Ayvalık'ın Cunda Adası'ndaki Ortunç Koyu'nda dünyaevine girdiler. Düğüne 300 kişi katıldı.

Geniş güvenlik önlemleri altında başlayan düğüne basın mensupları alınmazken, girişte konukların görüntüsünün alınmasına izin verildi. Magazin dünyasında yılın düğünü olarak nitelendirilen düğüne, Bergüzar Korel, Kıvanç Tatlıtuğ, Cansu Dere, Barış Falay, Burak Özçivit, Ebru Akel, Fahriye Evçen, Engin Altan Düzyatan gibi bir çok ünlü isim katıldı. 

Tatil yapıyorlar

Çift düğünün ardından kaldıkları Ortunç Otel’de tatil yapıyor.

Arkadaşlarıyla birlikte kahvaltı eden İmirzalıoğlı ile Kobal çifti, ardından soluğu plajda aldı. Kumsalda suyun soğukluğunu ayağıyla kontrol eden Sinem Kobal eşine “Kenan soğuk girme” diye seslense de sözünü dinletemedi. Oyuncu, iskeleden balıklama atlarken görüntülendi.

Tüm gün oteldeki en dikkat çekici çiftlerden ‘Poyraz Karayel’ dizisinin Poyraz’ı ve Ayşegül’ü İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu bir süre top oynadı. 

Terzioğlu’na Özge Özpirinçci “Ronaldinho mübarek” diyerek bağırdı. Terzioğlu, bir ara iskeleye uzanan sevgilisinin üzerine  yatarak uyudu.

ÇİFTİN 'EVET' DEDİKLERİ ANI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13