UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU SARP AKKAYA, SEVGİLİSİ SİNEM YALÇINKAYA İLE CUNDA'DA NASIL DÜŞMAN ÇATLATTI!..

ÜNLÜ OYUNCU SARP AKKAYA, SEVGİLİSİ SİNEM YALÇINKAYA İLE CUNDA'DA NASIL DÜŞMAN ÇATLATTI!..

ÜNLÜ OYUNCU SARP AKKAYA, SEVGİLİSİ SİNEM YALÇINKAYA İLE CUNDA'DA NASIL DÜŞMAN ÇATLATTI!..

Cunda Adası’nda kız arkadaşı ve dostlarıyla doğum günü kutlayan Sarp Akkaya, 36 yaşına girdiği ve sevdikleriyle doğum gününü kutladığını söyledi.  Yakın dostu Kenan İmirzalıoğlu’nun düğününde sevgilisi ile boy gösteren Sarp Akkaya, adeta gövde gösterisi yaptı.

‘Ezel’, ‘Suskunlar’ ve son olarak ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde oynayan Sarp Akkaya, son olarak Evli ve Öfkeli dizisiyle seyirciyle buluştu. Sarp Akkaya, uzun süredir şarkıcı Sinem Yalçınkaya’yla aşk yaşıyor. Evlilik planları yapan çift, hafta sonu Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal’ın Cunda Adası’ndaki düğünlerine katıldı. Sarp Akkaya, düğünden bir gün önce yani 13 Mayıs’ta Cunda’da sevgilisi ile doğum gününü kutladı. Sarp Akkaya ile Sinem Yalçınkaya, çiftine doğum günü kutlamasında Cansu Dere de eşlik etti.

Yakın dostu Kenan İmirzalıoğlu’nun düğününde sevgilisi ile boy gösteren Sarp Akkaya, özel hayatıyla ilgili sorular karşısında sessiz kalmayı tercih ediyor. Nikâha kız arkadaşı Sinem Yalçınkaya ile katılan ünlü oyuncu, sevgilisi ile gövde gösterisi yapıyor. Adı geçmişte Kenan İmirzalıoğlu’yla aşk dedikodusuna karışan Cansu Dere’nin düğünün en neşeli davetlisi olması ise dikkat çekiyor. Cansu Dere’nin geçmişte adının aşk dedikodularına karıştığı Kenan İmirzalıoğlu’nun Cunda’daki düğüne çakır keyif katılması görenleri şoke ediyor. Sık sık gülen ve dağınık saçlarıyla dikkat çeken ünlü manken, düğünde ilgi odağı oluyor. Basınla yıldızı hiç barışmayan Cansu Dere’nin kameraların önünde dakikalarca poz vermesi görenleri şaşırtıyor.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

 

TOLGA ASLAN – RECEP BAHCİVAN

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsarp akkaya