UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FUTBOL SOKAKLARA GERİ DÖNDÜ! SOKAK FUTBOLUNDA ÜNLÜLER GEÇİDİ YAŞANDI!..

FUTBOL SOKAKLARA GERİ DÖNDÜ! SOKAK FUTBOLUNDA ÜNLÜLER GEÇİDİ YAŞANDI!..

FUTBOL SOKAKLARA GERİ DÖNDÜ! SOKAK FUTBOLUNDA ÜNLÜLER GEÇİDİ YAŞANDI!..

Nike’ın futbolu gençlere sevdirmek ve futbolun doğduğu yer olan sokaklara özlemi gidermek amacıyla organize ettiği Nike FootballX'te ünlüler karşı karşıya geldi. 

Tugay Kerimoğlu, Serenay Aktaş, Okan Turan, Oğulcan Engin, Eren Hacısalihoğlu ve Bedran Güzel’in yer aldığı takım turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.  

 

Futbol sokaklara geri döndü. Nike’ın futbolun ruhunu yansıtan etkinliği Nike FootballX ünlüler geçidine sahne oldu. 

Burcu Esmersoy ve İsmail Şenol’un yorumladığı ünlüler turnuvasında Aras Bulut İynemli, Bedran Güzel, Deniz Özgün, Emrah Kaman, Engin Öztürk, Erkan Ahmet Genç, Gökhan Türkmen, Güntaç Özdemir, Hakan Hatipoğlu, İlker Kızmaz, Metin Saydıran, Oğulcan Engin, Okan Turan, Ozan Akbaba, Önder Altunbaş, Sarp Levendoğlu, Seçkin Özdemir, Serenay Aktaş, Şahin Irmak ve Uraz Kaygılaroğlu’nun yanı sıra Tugay Kerimoğlu da yer aldı. Maçları Sinan Engin, Mete Horozoğlu, Etkin Kerimoğlu, Fettah Can, Gizem Hatipoğlu ve Merve Oflaz’ın yanı sıra birçok futbolsever takip etti.

 

Nike FootballX Ünlüler Turnuvasının finalinde Tugay Kerimoğlu, Serenay Aktaş, Okan Turan, Oğulcan Engin, Eren Hacısalihoğlu ve Bedran Güzel’in yer aldığı takım şampiyon oldu.

 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERNike  sokak futbolu