UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, ALİ EYÜBOĞLU VE ONUR BAŞTÜRK BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, ALİ EYÜBOĞLU VE ONUR BAŞTÜRK BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, ALİ EYÜBOĞLU VE ONUR BAŞTÜRK BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

Sina Koloğlu-Milliyet Cadde

YILDIZ MUHABİRLER

FOX TV en çok izlenen haber bülteni. Fatih Portakal kadar haberlerin sunumunda muhabirlerin de payı var. Ankara’da Tülay Ünal Öçten var. Bağlandığında mutlaka ‘manşet haber’ verir. Özellikle sokağın sesi haberlerinde bazen abartılı mizansenler olsa da sunum seyircinin ilgisini çekiyor. Her muhabir ‘kendi çapında’ bir senaryo üretiyor haberin konusu çerçevesinde... Gülşah İnce Birsen, Türkiye’de milyonerler beş yılda yüzde 102 arttı, haberini bitirirken “Ah çeneme bir şey oldu Kazım” (Kameraman Kazım Gökçe) diyor. Zenginin malı züğürdün çenesi hesabı... O an düşünülmüş ve haberin içine katılmış bir espri. Her akşam “Bakalım bugün nasıl bir haber yapacak?” diye beklenen bir Nazlı Yerebasmaz var.

Ali Eyüboğlu-Milliyet

CARTOON’DAKİ İLK YERLİ ‘KRAL ŞAKİR’

70 ülkede 130 milyonu aşkın hanede izlenen ve 17 dilde yayın yapan Cartoon Network, Türkiye için ilk kez yerli bir çizgi kahramanı satın aldı. Bu çizgi dizi, yıllarca Kanal D’de ekrana gelen “Koca Kafalar”ın yanı sıra “Fırıldak Ailesi”nin de yaratıcısı ve yapımcısı olan Varol Yaşaroğlu’nun “Kral Şakir”i…

16 Mayıs’tan itibaren hafta içi her gün saat 17.00’de Cartoon Network’te yayınlanacak “Kral Şakir”in yaratıcısı Yaşaroğlu, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Böylesine sevilen bir çocuk kanalı olan Cartoon Network’ün ilk yerli yapım çizgi dizisini hayata geçirdiğimiz için çok mutlu ve gururluyuz. Biz ‘Kral Şakir’ ve ailesini oluştururken çok eğlendik ve keyif aldık. Umarım çocuklar ve aileler de tüm karakterleri en az bizim kadar sever.”

Onur Baştürk-Hürriyet Kelebek

LAMBO GÖRGÜSÜZLÜĞÜ 

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu’nun Lamborghini’sinden fenalık geldi. Ona ait olmadığı konuşulan bu lüks otomobil sonunda resmi olarak Sarıoğlu’nun eşi Yağmur’un olmuş. Ve Yağmur Hanım daha önceki Lambo’sunda takılı özel plakanın aynısını yeni otomobile de yaptırmış.

Neymiş o özel plaka? İkilinin ad ve soyadlarının başharfleri. Ne kadar yaratıcı değil mi? Bu ikilinin Lambo galerisi ve özel plaka görgüsüzlükleri bitsin artık, bıktırdılar...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyazarlar  seçmeler