UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TESCİLLİ GÜZEL ŞİMDİLERDE SARI VE KIVIRCIK SAÇIN SON TEMSİLCİSİ OLDU!..

TESCİLLİ GÜZEL ŞİMDİLERDE SARI VE KIVIRCIK SAÇIN SON TEMSİLCİSİ OLDU!..

TESCİLLİ GÜZEL ŞİMDİLERDE SARI VE KIVIRCIK SAÇIN SON TEMSİLCİSİ OLDU!..

2002 yılında Dünya Güzeli seçilmesiyle medya dünyasına giriş yapan Azra Akın, uzun ve kıvırcık saçlarıyla bayıldığımız ünlülerden! Tescilli güzel, güleryüzü ve doğal tavırlarıyla da kalbimizi kazandı.

Uzun ve kıvırcık saçlı olan Azra Akın, koyu kestane rengi saçlara sahip. Düz ya da kıvırcık, genellikle saçlarını göğsünü kapatacak uzunlukta kullanmayı seviyor. Elegan tarzına uygun olarak doğal saç rengini kullanmayı seçen mütevazi oyuncu ve model, herkesin özeneceği sağlıklı ve gür saçlara sahip.

Akın, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Sarı ve kıvırcık saçlarıyla dikkat çeken Akın, hem 'Kıvırcık ve sarı saç moda mı?' sorusunu, hem de popçu Gülşen hayranlarının Sıla'yla ilgili yorumlarını akıllara getirdi. 

Geçtiğimiz haftalarda 'Mürekkep' isimli yeni albümünü çıkaran Sıla, albüm kapağındaki görüntüsüyle Gülşen'ın 10 yıl önceki 'Yurtta Aşk Cihanda Aşk' albüm kapağındaki haline benzetilmişti. Gülşen'in hayranları, Sıla'nın çıkış parçasındaki 'Gitgide anneme benziyorsun Afitap'ın sözlerini 'Gitgide Gülşen'e benziyorsun Afitap' olarak değiştirip ünlü şarkıcıya gönderme yapmıştı. Gülşen hayranları, iki şarkıcının fotoğrafını da paylaşmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERazra akın  gülşen  sıla