UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TRABZONSPOR'UN GELECEK SEZONKİ TEKNİK PATRONU BELLİ OLDU!..

TRABZONSPOR'UN GELECEK SEZONKİ TEKNİK PATRONU BELLİ OLDU!..

TRABZONSPOR'UN GELECEK SEZONKİ TEKNİK PATRONU BELLİ OLDU!..

Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta, Ersun Yanal'la görüşerek 3 yıllık ön anlaşma sağladı. İmza, bu hafta içinde atılacak.

Trabzonspor'un gelecek sezonki teknik patronu belli oldu: Ersun Yanal. Önceki akşam  İstanbul'da toplanan bordo-mavili yönetim, gece yarısına kadar teknik direktör konusunu masaya yatırdı...

DÜN TEKRAR BULUŞTULAR

Başkan  Muharrem Usta'nın takımın başında görmek istediği  Ersun Yanal hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, bazı isimlerin muhalefetine karşın yönetim kurulu, Usta'ya, "Teknik direktör konusunda tek yetkili sensin. Biz de senin arkandayız" diyerek destek ve yetki verdi. Bunun üzerine Usta, önceki gün  İstanbul'da bir görüşme yaptığı  Ersun Yanal ile dün ikinci kez bir araya geldi.

ÖN ANLAŞMA YAPILDI

Genel sekreter Gençağa  Meriç'in de katıldığı bu görüşmede taraftarlar arasında hiçbir sorun çıkmazken, üç yıllık sözleşme için ön anlaşma yapıldı. Başkan  Muharrem Usta ile  Ersun Yanal arasında alacağı ücret konusunda da bir anlaşmazlık yaşanmazken, yapılacak son görüşmenin ardından hafta içerisinde anlaşmanın resmen duyurulması bekleniyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTRABZONSPOR  ERSUN YANAL