UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİNEM KOBAL İLE KENAN İMİRZALIOĞLU ÇİFTİ DÜĞÜNE SAATLER KALA UÇANKUŞ TV KAMERALARINA BAKIN NASIL GÖRÜNTÜLENDİ?..

SİNEM KOBAL İLE KENAN İMİRZALIOĞLU ÇİFTİ DÜĞÜNE SAATLER KALA UÇANKUŞ TV KAMERALARINA BAKIN NASIL GÖRÜNTÜLENDİ?..

SİNEM KOBAL İLE KENAN İMİRZALIOĞLU ÇİFTİ DÜĞÜNE SAATLER KALA UÇANKUŞ TV KAMERALARINA BAKIN NASIL GÖRÜNTÜLENDİ?..

Bu akşam dünyaevine girmeye hazırlanan Sinem Kobal İle Kenan İmirzalıoğlu çiftinin düğün hazırlıklarından  ilk görüntüler ortaya çıktı.

1,5 yıldır aşk yaşayan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, bu akşam saat 20.00’de dünya evine girmeye hazırlanıyor. Ünlü çifti basın mensupları Ortunç Koyu’ndaki otelde görüntüledi.

1,5 yıldır aşk yaşayan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, Ayvalık Cunda Adası’ndaki 40 odalı bir otelin bahçesinde bu akşam dünya evine girecek. Basın mensupları düğünün yapılacağı otelin önüne kamp kurdu. Muhabirimiz Tolga Aslan ve kameramanız Recep Bahçıvan, düğünle ilgili tüm bilgileri an be an bizimle paylaşıyor. Kenan İmirzalıoğlu, düğün için özel bir güvenlik şirketiyle anlaştı. Bir ara düğün hazırlıklarını görüntüleyen basın mensuplarıyla Kenan İmirzalıoğlu’nun tuttuğu güvenlik görevlileri arasında tartışma yaşandı.

Çift, cumartesi akşamı saat 20.00’de gerçekleşecek nikâh törenlerinin öncesinde Cunda’ya gidip hazırlıkları gözden geçirdi. Deniz uçağı ile adaya inen gözde çift, taksi ile düğünleri için kapattıkları Ortunç Koyu’daki otele geçti. Daha çantalarını bile bırakmadan otelin çevresine bakan Sinem Kobal, nerede ne yapılacağını otel çalışanlarına tarif etti. İmirzalıoğlu’nun “Önce bir yerleşelim” uyarısıyla odalarına çekilen çift, eşyalarını bıraktıktan sonra hazırlıkların planlamasını yaptı.

Başında şapkası ve uzun beyaz eteğiyle oldukça şık görünen Sinem Kobal, sevgilisinden ayrılıp hazırlıkları kontrol etti. Bu sırada babası Mehmet Kobal yanına geldi ve kızına sarıldı. Sinem Kobal, daha sonra arkadaşlarının yanına gitti ve otelin çimenlerinin üzerine oturup güzel havanın tadını çıkardı. Hazırlıklar sırasında çifte yakın dostları Uğur Yücel ile Şükran Ovalı da eşlik etti. Düğün için onlarca kişi otelde harıl harıl çalıştı. Deniz kenarına sahne kuruldu, denizde ve çevrede temizlik yapıldı.

SİNEM KOBAL İLE KENAN İMİRZALIOĞLU'NUN CUNDA ADASI'NDAKİ GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13