UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KENDALL JENNER VE DİDEM SOYDAN CANNES'DA FIRTINALAR ESTİRDİ!..

KENDALL JENNER VE DİDEM SOYDAN CANNES'DA FIRTINALAR ESTİRDİ!..

KENDALL JENNER VE DİDEM SOYDAN CANNES'DA FIRTINALAR ESTİRDİ!..

Dünyaca ünlü ikonik  moda fotoğrafçıları Mert ve Marcus tarafından Magnum için gerçekleştirilen  “İçindeki seni serbest bırak” fotoğraf sergisinde, Kendall'ın yaşamından en cesur ve cüretkar anlar gözler önüne serildi. Magnum’un Türkiye’den onur konuğu olarak Cannes’da bulunan model Didem Soydan da, Magnum partisinde dünya basınının karşısına çıktı.

Hazzın markası Magnum, Cannes’da baş döndürücü bir moda fotoğrafları sergisinin açılışını yaptı. Dünyaca ünlü ikonik moda fotoğrafçıları Mert ve Marcus tarafından çekimleri gerçekleştirilen ve başrolde süper model Kendall Jenner'ın olduğu Magnum İçindeki Seni Serbest Bırak serisi, Magnum'un en yeni ve en haz dolu dondurma serisi Magnum Double'ın lansmanına damgasını vurdu. 

Anı yaşamaya cesareti olanlar ve haz peşinde koşanlar için tasarlanan fotoğraf çekimlerinde Kendall'ın kendi yaşamından haz almaya ve 'İçindeki Seni Serbest Bırakmaya" cüret ettiği anlar canlandırıldı. Mert ve Marcus'un ikonik tarzlarında çekilen, 10 baş döndürücü moda görüntüsünün ve çarpıcı bir kısa filmin yer aldığı bu gösteri, ilk kez Magnum'un Cannes Film Festivali'ndeki haz alanında gösterildi.

Kendall kampanyayla ilgili şunları söyledi; “Magnum ile yapılan bu işbirliğinin beni yalnızca haz almak için yaşamaya cesaret edebildiğim günlere götürmesi çok hoşuma gitti ve bu kampanyanın bahsettiği tavrı benimsedim. Umarım bu sergi başkalarına da hayattan biraz daha haz almaları için ilham verir.”

Didem Soydan Cannes’da dünya basınına poz verdi

Magnum Double lansmanı için organize edilen büyük kutlama ve parti, yıldız konukları ile Cannes’a damgasını vurdu. Cannes’ın popüler L'ondine plajında organize edilen partide, dünyaca ünlü süper model Kendall Jenner, iddialı elbisesiyle tüm bakışları üstüne çekti. Partiye katılan birbirinden ünlü ve seçkin konuklar, Fransız Elektro DJ Cassius’la dans etti, partinin tadını çıkardı.

Partiye Magnum’un onur konuğu olarak katılan ünlü model Didem Soydan da süper model Kendall Jenner ve ikonik moda fotoğrafçıları Mert ve Marcus’la bir araya geldi. Dünya basınının hazır bulunduğu partide, Soydan da leopar desenli, iddialı elbisesiyle kameraların karşısına çıktı ve poz verdi.  Magnum’un “İçindeki Sen” temasına uygun bir kıyafet seçmeye çalıştığını söyleyen Soydan; “Bu benim ilk Cannes deneyimim. Magnum’un onur onuğu olarak burada olmak ve böylesine göz kamaştırıcı bir etkinlikte yer almaktan ötürü çok mutluyum. Bu Magnum’la ilk bir araya gelişimizdi. Birlikte sürprizlerimiz devam edecek. Çok yakında…”diye konuştu.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdidem soydan  kendal jenner  cannes